Chuck Norris Cipősdoboz akció Baptista Szeretetszolgálat Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma délután érkezett meg Budapestre Chuck Norris feleségével, Gennával. Az első fotót Vujity Tvrtko posztolta a sztárról.

Az amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezett a magyar fővárosba, a Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége lesz.



Újra aktív Rékasi Károly zaklatója: most Tandi Flóra énekesnőt tartja rettegésbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181124-ujra-aktiv-rekasi-karoly-zaklatoja-most-tandi-flora-enekesnot-tartja-rettegesben.htmlEgy nő tartja rettegésben a magyar sztárvilágot: Rékasi után új áldozatot nézett ki magának, most egy magyar énekesnőt terrorizál - írja a Bors.TV + SztárokÍgy hódította meg Pintér Tibor az első feleségét, Janza Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20181124-igy-hoditotta-meg-pinter-tibor-az-elso-feleseget-janza-katat.htmlPintér Tibor visszaemlékezett fiatalkorára, felidézte, hogyan ismerte meg első feleségét, Janza Katát. Nem akármi derült ki a kapcsolatuk kezdetéről, egészen elképesztő módon hódította meg a színész későbbi feleségét. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: valaki lop a villában, teljes a káoszhttp://www.life.hu/sztarok/20181124-valovilag-9-valaki-lop-a-villaban-teljes-a-kaosz.htmlEltűnt Zsuzsu szuperképessége és az öccsét ábrázoló fénykép is – vajon ki lehetett a tettes? Sokan Rolira gyanakodnak... TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Reni dührohamot kapott sminkelés közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181124-valovilag-9-vv-reni-duhrohamot-kapott-sminkeles-kozben.htmlReni éppen műszempillájának felragasztásán fáradozott, amikor már nem bírta tovább. Sminkbaki következtében pattant el nála a húr, majd őrjöngeni kezdett. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Radics kiesése után új pasira vetett szemet Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181124-valovilag-9-radics-kiesese-utan-uj-pasira-vetett-szemet-vivien.htmlPár napja esett ki a ValóVilágból Radics, ám a szexpartnere, Vivien máris másik pasival kavar – írja a Blikk. TV + SztárokOrigoCsak show és más semmi: chippandale fiúkról tépte le a ruhát Ördög Nóra és Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20181124-csak-show-es-mas-semmi-chippandale-fiukrol-tepte-le-a-ruhat-ordog-nora-es-liptai-claudia.htmlA hölgyek örömére szexi chippendale show-val nyitották meg a Csak show és más semmi hetedik adását. Ördög Nóri és Liptai Claudia tépték le a ruhákat a fiúkról...TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.