Technikai malőr a Csak show és más semmiben: közleményt adott ki a TV2

malőr applikáció közlemény TV2 Csak show és más semmi baki technikai hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babették produkciójára nem tudtak a nézők 10 pontot adni a műsor applikációján keresztül.

Köllő Babett és Tatár Csilla egészen fantasztikus produkciót mutatott be péntek este a TV2 show-műsorában, a Csak show és más semmiben. A zsűritől a legmagasabb pontszámot kapták, és a nézők is kifejezhették volna rajongásukat, ha a műsor live applikációja megfelelően működik. Nem lehetett ugyanis 10 pontra értékelni az előadást.

A csatorna még péntek este közleményt adott ki ezzel kapcsolatban:
„Többen jeleztétek, hogy Köllő Babett és Tatár Csilla produkciója alatt hiba lépett fel az applikációban, ezért nem tudtatok 10 pontot adni. A hibát orvosoltuk, és az összesítésnél a 9 pontot számítjuk a maximális pontszámnak, ezért Babettet és Csillát nem éri hátrány.”

VV Gregnek nagyon bejön Puskás Petihttp://www.life.hu/sztarok/20181123-vv-gregnek-nagyon-bejon-puskas-peti.htmlKibeszélték a villalakók Puskás Petit. Kiderült, hogy a műsorvezető sokaknak bejön, köztük Gregnek is... TV + SztárokOrigoNégyen bújtak ágyba a ValóVilágban (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181123-negyen-bujtak-agyba-a-valovilagban.htmlA ValóVilágban együtt turbékolt az ágyban Vivi, Krisztián, Reni és Csoki. TV + SztárokTatár Csilla a válásáról vallott Palya Beánakhttp://www.life.hu/sztarok/20181123-tatar-csilla-a-valasarol-vallott-palya-beanak.htmlTatár Csilla eddig nem sokszor beszélt a válásáról, de most őszintén elmondta, miken ment keresztül abban az időszakban. Kiderült, ő nem élte meg kudarcként. TV + SztárokOrigoRadics Gigi: "Megtanultam szeretni a testemet"http://www.life.hu/sztarok/20181123-radics-gigi-megtanultam-szeretni-a-testemet.htmlRadics Gigi elárulta, végre eljutott odáig, hogy szereti a testét. Szexi fotózást is bevállal, ugyanakkor ügyel arra, hogy ne mutasson meg mindent. TV + Sztárok--Megbüntette az NMHH a TV2-t, az RTL Klubot és a Tilos Rádióthttp://www.life.hu/sztarok/20181123-megbuntette-az-nmhh-a-tv2t-az-rtl-klubot-es-a-tilos-radiot-allampolgari-bejelentes.htmlÁllampolgári bejelentés nyomán büntetést kapott a TV2, az RTL Klub és a Tilos Rádió az NMHH-tól. TV + SztárokOrigoVálaszoltak hazánk híres vadászai Sebestyén Balázs kirohanásárahttp://www.life.hu/sztarok/20181123-valaszoltak-hazank-hires-vadaszai-sebestyen-balazs-kirohanasara.htmlSebestyén Balázs durván bírálta a vadászokat, miután kiderült, hogy a nagyvisnyói védett szürke farkast egy vadász lőhette ki. Keresetlen szavakkal illette őket, szerinte kevés kivétellel mind alkoholisták és kisebbségi komplexusosak. Hazánk híres vadászai, mint Bodrogi Gyula és Kemény Dénes reagáltak a műsorvezető durva szavaira. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.