Így fogadta a kiesést a Ricky and the Drunken Sailors és Szekér Gergő

Szekér Gergő Ricky and the Drunken Sailors X-Faktor 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor második adásának kiesői Szekér Gergő és Ricky and the Druken Sailors voltak. A Life.hu a kiesésüket követően arról kérdezte az énekeseket, mennyire csalódottak, amiért el kell köszönniük az X-Faktor élő adásaitól.

Az X-Faktor szombat esti második élő show-jában 8 döntős produkció hangzott el. Három versenyző a székekről, három pedig a veszélyzónából jutott tovább a 3. élő show-ba.

A nézői szavazatoknak köszönhetően Taka, az USNK együttes és Tamáska Gabi ültek a biztos továbbjutást jelképező helyeken. Arany Timi, Kovács Pali, Szekér Gergő, a Stolen Beat, a Ricky and the Drunken Sailors sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 3 versenyzőt juttathattak tovább.

Megbüntette az NMHH a TV2-t, az RTL Klubot és a Tilos Rádióthttp://www.life.hu/sztarok/20181123-megbuntette-az-nmhh-a-tv2t-az-rtl-klubot-es-a-tilos-radiot-allampolgari-bejelentes.htmlÁllampolgári bejelentés nyomán büntetést kapott a TV2, az RTL Klub és a Tilos Rádió az NMHH-tól. TV + SztárokOrigoValóVilág: VV Csoki és Krisztián elhagyták a villáthttp://www.life.hu/sztarok/20181123-valovilag9-vv-csoki-es-krisztian-elhagytak-a-villat.htmlKinti programon vett részt a ValóVilágban Krisztián és Csoki. TV + Sztárok--Youtube-videóban magyarázza a kiesését VV Radicshttp://www.life.hu/sztarok/20181123-youtubevideoban-magyarazza-a-kieseset-vv-radics.htmlLevelet kaptak a villalakók. Kiderült, VV Vivi örökölte Radics szuperképességét, valamint az is, mit üzent a műsor első kiesettje szexpartnerének. Nos, ez teljesen más, amit Youtube-videójában állít. TV + Sztárok--Mick Schumacher nagyon nehezen éli meg édesapja, Michael állapotáthttp://www.life.hu/sztarok/20181121-mick-schumacher-nagyon-nehezen-eli-meg-edesapja-michael-allapotat.htmlMichael Schumacher öt évvel ezelőtt szenvedett súlyos síbalesetet. Akkor tudni lehetett, hogy az állapota súlyos, azóta azonban nincsenek róla érdemi híradások, a külvilág pletykákból és kiszivárgott információkból "tájékozódik". TV + SztárokAFPA Mr. Gay Hungary nyertese Pusztai Olivér: interjúhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-a-mr-gay-hungary-nyertese-pusztai-oliver.html10 év után ismét Mr. Gay Hungary versenyt szerveztek Magyarországon, amelynek nyertese, Pusztai Olivér Dél-Afrikában képviselheti hazánkat a világversenyen. A Life.hu villáminterjút készített a nyertessel és a harmadik helyezettel a motivációjukról és a terveikről. TV + SztárokOrigoA Life.hu olvasói Erát küldenék vissza a ValóVilág-villába a párbajrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181118-a-lifehu-olvasoi-erat-kuldenek-vissza-a-valovilagvillaba-a-parbajrol-vasarnap-este.htmlAmíg a ValóVilág hivatalos szavazásának állása szerint alig van különbség az Erára és Radicsra leadott voksok száma között, addig ti, a Life.hu olvasói (20.00-ig, ami persze az este folyamán még változhat) 80 százalékban a szőke lányt várjátok vissza. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.