Így viseli a hirtelen jött népszerűséget az X-Faktor csapata, a Stolen Beat

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor tinédzser Stolen Beat népszerűség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a közösségi média eléréseket nézzük, az idei X-Faktor legnépszerűbb csapata kétségkívül a Stolen Beat. A 15 éves zenészekből álló duó énekese, Bence interjút adott a Life.hu-nak arról, hogyan élik meg ezt a hihetetlen népszerűséget és a tinik rajongását.

ValóVilág 9: Csokit választották ki a villalakókhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-valovilag-9-csokit-valasztottak-ki-a-villalakok.htmlMegtörtént a ValóVilág 9 második kiválasztása, és a lakók egyértelmű döntést hoztak: őt választották. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: Stohl András megbántotta Kasza Tibit élő adásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-sztarban-sztar-stohl-andras-megbantotta-kasza-tibit-elo-adasban.htmlA Sztárban sztár színpadán Pintér Tibor Kasza Tibit utánozta, aki szintén ott ült a stúdióban, hogy végignézze a produkciót. Ezzel még nem is volt semmi baja, de Stohl Andrásnak véleménye kifejtésekor sikerült megbántania az énekest. A színész hiányolta a produkcióból Kasza alulharapását, aki viszont nem szívesen beszél erről. TV + SztárokOrigoPintér Tibor távozott a Sztárban sztár vasárnapi adásából: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-pinter-tibor-tavozott-a-sztarban-sztar-vasarnapi-adasabol-video.htmlPintér Tibor a Crystal egyik dalát adta elő a vasárnapi Sztárban sztár műsorában, Kasza Tibit utánozva. Nem aratott osztatlan sikert... TV + SztárokOrigoKulcsár Edina esőben és tömegben bulizott kisfiával: követői komolyan bíráltákhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-kulcsar-edina-esoben-es-tomegben-bulizott-kisfiaval-kovetoi-komolyan-biraltak.htmlKulcsár Edina kisfiával együtt bulizott a hétvégi Sting koncerten. Az eső és a farkasorító hideg sem tántorította el őket. A rajongók alaposan kioktatták őt is és egymást is. TV + SztárokOrigoFlipper Öcsi a halála előtt az esküvőjére készülthttp://www.life.hu/sztarok/20181125-flipper-ocsi-halala-elott-az-eskuvojere-keszult.htmlMár 10 éve nincs köztünk Flipper Öcsi, halála előtt pedig úgy tűnt, sikerül rendbe hozni az életét: új szerelme mellett boldogságra talált, akit el is akart venni, de az esküvőre már nem kerülhetett sor. TV + Sztárok--Így fogadta a kiesést a Ricky and the Drunken Sailors és Szekér Gergőhttp://www.life.hu/sztarok/20181125-xfaktorkiesok-szeker-gergo-es-a-ricky-and-the-drunken-sailors.htmlAz X-Faktor második adásának kiesői Szekér Gergő és Ricky and the Druken Sailors voltak. A Life.hu a kiesésüket követően arról kérdezte az énekeseket, mennyire csalódottak, amiért el kell köszönniük az X-Faktor élő adásaitól. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.