Köllő Babett hatalmas terpeszt villantott a Csak show és más semmi bemelegítésén

terpeszkedés popsi szexi Köllő Babett Csak show és más semmi fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajmeresztő produkcióval állt színpadra Köllő Babett és Tatár Csilla a Csak show és más semmi előző adásában. Légtornász-bemutatót láthatott tőlük a közönség, amelyben hatalmas erőnlétről tettek tanúbizonyságot. Babett a bemelegítésről is megosztott 2 fotót, melyen hatalmas terpeszt és formás feneket villantott. 

Nem titok, hogy Köllő Babett balett-táncosként kezdte a pályafutását, hajlékonyságából pedig mit sem veszített az évek alatt. A Csak show és más semmi színpadán már többször bebizonyította, hogy képes a saját határait is feszegetni.

A legutóbbi adásban Tatár Csillával mutattak egy embert próbáló légtornász-produkciót. A bemelegítésről is közzétett néhány fotót Babett, amelyen hatalmas terpeszt és formás feneket villantott. Meglehetősen szexi képek lettek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Babszi nyújt!!! ☺️

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés,

Sarolta hercegnő megdöbbentően hasonlít Diana unokahúgára, Lady Kitty Spencerrehttp://www.life.hu/sztarok/20181126-sarolta-hercegno-megdobbentoen-hasonlit-diana-unokahugara-lady-kitty-spencerre.htmlKiderült, kire hasonlít leginkább Sarolta hercegnő: nem, nem II. Erzsébetre, hanem meglepő módon Diana hercegnő gyönyörű unokahúgára, Lady Kitty Spencerre. TV + Sztárok--Berki Krisztián esküvőjére még a lánya sem volt hivataloshttp://www.life.hu/sztarok/20181126-berki-krisztian-eskuvojere-meg-a-lanya-sem-volt-hivatalos.htmlBerki Krisztián és Mazsi olyan nagy titokban házasodtak össze, hogy még Natinak sem volt idejük szólni a menyegzőről... TV + SztárokOrigoKöllő Babett pornóst játszott a Valami Amerika 2-benhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-kollo-babett-prornost-jatszott-a-valami-amerika-2-ben.htmlKöllő Babettet nem a színészi szerepei miatt ismerik az emberek, pedig rövid, ám emlékezetes alakítást nyújtott a Valami Amerika 2-ben. TV + Sztárok--Baukó Éva újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20181126-bauko-eva-ujra-szerelmes.htmlBaukó Éva újra szerelmes: új párjával közös fotót is posztolt. TV + SztárokOrigoHajmásy Péter elárulta, biztatnia kell feleségét, Weisz Fannit, hogy magabiztosabb legyenhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-hajmasy-peter-elarulta-biztatnia-kell-feleseget-weisz-fannit-hogy-magabiztosabb-legyen.htmlHajmásy Péter elárulta, feleségének, Weisz Fanninak nagyon kevés az önbizalma. Épp ezért muszáj őt folyton bátorítani, támogatni. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: kitört a vízicsata a villábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-valovilag-9-kitort-a-vizicsata-a-villaban.htmlA villában igazi csata zajlott: ételekkel és vízzel harcoltak egymás ellen a lakók. Nagyon eldurvult a harc. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.