Kulcsár Edina esőben és tömegben bulizott a kisfiával: követői komolyan bírálták

Forrás: Instagram/Kulcsár Edina -
eső koncert Kulcsár Edina Sting
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina a kisfiával együtt bulizott a hétvégi Sting koncerten. Az eső és a farkasordító hideg sem tántorította el őket. A rajongók alaposan kioktatták őt is és egymást is.

A szombati ingyenes Sting koncertre Kulcsár Edina és családja is kíváncsi volt, így mindannyian kilátogattak a Hősök terére. Bár esett az eső és nagyon hideg is volt, a kicsi Medoxot sem hagyták otthon, anyukájára kötött hordozóban élvezte ő is a világhírű énekes koncertjét.

Természetesen a rajongók nem hagyták szó nélkül, és elmondták a véleményüket: volt, aki amiatt bírálta az egykori szépségkirálynőt, mert esőben és hidegben vitte magával pici babáját egy szabadtéri tömegeseményre, mások pedig a babahordozó miatt akadtak ki, szerintük ugyanis egészségtelen módon ül benne a kicsi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Elől-hátul cipelek! ❤️

Szabó-Kulcsár Edina ❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

„Szepek vagytok Edina csak az a baj hogy ez a hordozo nem ergonomikus es nem tesz jot a babanak”

„Ijen esőben kint vagy a pici babaval??”

A végére a kommentelők egymással kezdtek el veszekedni, durván bírálták egymást és nyomdafestéket nem tűrő mondatokat is olvashatunk Edina cuki fotója alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.