Diego Maradona interjúján röhög a világ: videó

Forrás: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics -
interjú Diego Maradona Mexikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diego Maradona ismét tett azért, hogy az egész világ rá figyeljen: felejthetetlen interjút adott. 

Azt hihetnénk, hogy Diego Maradona már nem tud meglepetést okozni, de mégis tud. Az egykori sztárfocistát a mexikói másodosztályban szereplő Dorados de Sinaola edzőjeként interjúztatták meg, és a válasza minden várakozást felülmúlt.

Diego Maradona hihetetlen interjút adott Forrás: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics

Azt kérdezték tőle, hogy mit gondol a MIX liga színvonaláról most, hogy Mexikóban él, és jobban követi a bajnokságot. Mire Maradona olyan választ adott, amit nem lehet idézni, hallani kell.

ValóVilág 9: kiderült, hogy VV Roli lopta-e el VV Zsuzsu cuccaithttp://www.life.hu/sztarok/20181127-kiderult-hogy-vv-roli-loptae-el-vv-zsuzsu-cuccait.htmlVV Zsuzsu legféltettebb kincseinek lába kélt, a lány pedig meg volt győződve róla, hogy a tárgyai eltűnéséhez VV Rolinak van köze: hazugságvizsgálatnak vetette alá Rolit, így kiderült az igazság. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné vicces ajándékot adott Harry hercegnekhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-katalin-hercegne-vicces-ajandekot-adott-harry-hercegnek.htmlKatalin hercegné nagyon fején találta a szöget Harry ajándékával: évekkel ezelőtt vásárolt neki egy készletet, amellyel saját barátnőt „növeszthet” magának. TV + Sztárok--Chuck Norris sztárallűrök nélkül érkezett Magyarországra: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-chuck-norris-sztarallurok-nelkul-erkezett-magyarorszagra-video.htmlChuck Norris Magyarországra látogatott a Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtő gálájára. Az esemény utáni sajtótájékoztatón a Life.hu is ott lehetett. TV + SztárokOrigoŐk a legundokabb celebek: Julia Roberts és Christina Aguilera sem a kedvességéről híreshttp://www.life.hu/sztarok/20181126-ok-a-legundokabb-celebek-julia-roberts-es-christina-aquilera-sem-a-kedvessegerol-hires.htmlMindenki szeretne egyszer találkozni a kedvenc hírességével, de nem biztos, hogy jó ötlet, mert nem feltétlenül váltják be a hozzájuk fűzött reményeket... Néhányukról ugyanis az a hír járja, hogy a hollywoodi mosoly mögött gonoszság lakozik. Christina Aguilera és Jennifer Lopez sem a kedvességéről híresült el. TV + SztárokOrigoVV Vivien elmondta, milyen volt a kapcsolata vőlegényével a beköltözés előtt: videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181126-vv-vivien-elmondta-milyen-volt-a-kapcsolata-volegenyevel-a-bekoltozes-elott-video-18.htmlElőször VV Radiccsal majd VV Krisztiánnal bonyolódott viszonyba a ValóVilág 9 villájában VV Vivien, aki a beköltözéskor hangsúlyozta: 2 éve él párkapcsolatban, már el is jegyezték. Most egy vlogbejegyzésben adott magyarázatot a történtekre és arra, hogy valójában milyen is volt a viszonya a vőlegényével. TV + Sztárok--Veréb Tamás megmutatta tündéri nyusziját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-vereb-tamas-megmutatta-tunderi-nyuszijat.htmlVeréb Tamás tündéri fotót osztott meg a nyuszijáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.