Halálfélelem lett úrrá A legbátrabb páros forgatásán Csórics Balázs kedvesén

Forrás: Csórics Balázs Official -
halálfélelem A legbátrabb páros tűz Csórics Balázs láng
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rettegést töltötte el Csórics Balázst, amikor kedvesét A legbátrabb páros című műsor forgatásán meg kellett gyújtani. Adri a feladat teljesítése közben a földre vetette magát, halálfélelem lett úrrá rajta.

Csórics Balázsnak megsérült a térde A legbátrabb páros című műsor egyik feladatában, így kedvesének, Adrinak kellett elvállalnia, hogy felgyújtsák a testét. A feladat mindkettejük számára sokkoló volt.

Csórics Balázs, A legbátrabb páros versenyzője nagyon féltette párja életét Forrás: Csórics Balázs Official

„Életem egyik legnehezebb döntése volt, pláne, amikor láttam, hogy elkezdik öltöztetni a 9 réteg ruhába. Senkinek nem kívánom, hogy átélje ezt: sokkot kaptam, amikor meg kellett gyújtani és nézni, ahogy egy másodperc alatt ellepik a lángok” – idézi Csórics szavait a Bors. Ám Adri az első bábu meggyújtása után elesett, a tűz az arcába fordult. A színész számára ez borzalmas látvány volt.

„Addig emlékszem csak, hogy az első bábu begyújtása után az arcomba csapott a láng. Megzavarodtam, megszédültem, aztán a földön találtam magam. A feladat közben több száz fokon égünk mindenhol, és a jégzselé ugyan véd, de a halálfélelem eluralkodik. Az volt bennem, hogy vagy meghalok, vagy túlélem” – emlékezett vissza Adri. Az, hogy hogyan birkóztak meg a helyzettel, a keddi adásban látható majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.