Esztergályos Cecília Spáh Dávid sorozat Família Kft. Xantus Barbara szereplő Kárász Zénó Spáh Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne emlékezne a '90-es évek ikonikus magyar sorozatára, a Família Kft.-re? Cikkünkben most megmutatjuk, hogyan is néznek ki ma a Szép család tagjai. Lássuk!

Esztergályos Cecília

Szép Károlyné Ágica – 75 éves

Esztergályos Cecília a Zserbótangóban (Új Színház) Forrás: Új Színház

Kárász Zénó

Szép Ádám – 49 éves

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Spanolás az éjszakában #kárászzénó #mantrakoncertután #thetrógers

Peter Javor (@javorpetya) által megosztott bejegyzés,

Xantus Barbara

Szép Kriszta – 51 éves

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#tavaly#enis#olvastam#egykonyvet#naccsanyi#diogenes#

Barbara Xantus (@barbaraxantus) által megosztott bejegyzés,

Spáh Károly

Szép Ricsi – 38 éves

Spáh Dávid

Szép Misi – 38 éves

Spáh Dávid Fotó: Szabó Gábor - Origo

Baranyi László

Nagypapa – 91 éves

Baranyi László Forrás: József Attila Színház

ValóVilág 9: kiderült, hogy VV Roli lopta-e el VV Zsuzsu cuccaithttp://www.life.hu/sztarok/20181127-kiderult-hogy-vv-roli-loptae-el-vv-zsuzsu-cuccait.htmlVV Zsuzsu legféltettebb kincseinek lába kélt, a lány pedig meg volt győződve róla, hogy a tárgyai eltűnéséhez VV Rolinak van köze: hazugságvizsgálatnak vetette alá Rolit, így kiderült az igazság. TV + SztárokOrigoKatalin hercegné vicces ajándékot adott Harry hercegnekhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-katalin-hercegne-vicces-ajandekot-adott-harry-hercegnek.htmlKatalin hercegné nagyon fején találta a szöget Harry ajándékával: évekkel ezelőtt vásárolt neki egy készletet, amellyel saját barátnőt „növeszthet” magának. TV + Sztárok--Chuck Norris sztárallűrök nélkül érkezett Magyarországra: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-chuck-norris-sztarallurok-nelkul-erkezett-magyarorszagra-video.htmlChuck Norris Magyarországra látogatott a Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtő gálájára. Az esemény utáni sajtótájékoztatón a Life.hu is ott lehetett. TV + SztárokOrigoŐk a legundokabb celebek: Julia Roberts és Christina Aguilera sem a kedvességéről híreshttp://www.life.hu/sztarok/20181126-ok-a-legundokabb-celebek-julia-roberts-es-christina-aquilera-sem-a-kedvessegerol-hires.htmlMindenki szeretne egyszer találkozni a kedvenc hírességével, de nem biztos, hogy jó ötlet, mert nem feltétlenül váltják be a hozzájuk fűzött reményeket... Néhányukról ugyanis az a hír járja, hogy a hollywoodi mosoly mögött gonoszság lakozik. Christina Aguilera és Jennifer Lopez sem a kedvességéről híresült el. TV + SztárokOrigoRihanna bugyiban pózol legújabb fotóján, nagyon szexin mutathttp://www.life.hu/sztarok/20181126-rihanna-bugyiban-pozol-legujabb-fotojan-nagyon-szexin-mutat.htmlSokak kedvenc énekesnője Rihanna, akit nemcsak a hangjáért, hanem a szépségéért is imádnak. Most egy szál bugyiban pózol közösségi oldalán. TV + Sztárok--Berki Krisztián esküvőjére még a lánya sem volt hivataloshttp://www.life.hu/sztarok/20181126-berki-krisztian-eskuvojere-meg-a-lanya-sem-volt-hivatalos.htmlBerki Krisztián és Mazsi olyan nagy titokban házasodtak össze, hogy még Natinak sem volt idejük szólni a menyegzőről... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.