ValóVilág 9: kiderült, hogy VV Roli lopta-e el VV Zsuzsu cuccait

Forrás: RTL Klub -
tárgy VV Roli Való Világ lopás VV Zsuzsu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zsuzsu legféltettebb kincseinek lába kélt, a lány pedig meg volt győződve róla, hogy a tárgyai eltűnéséhez VV Rolinak van köze: hazugságvizsgálatnak vetette alá Rolit, így kiderült az igazság. 

Hatalmas balhé kerekedett a villában, miután VV Zsuzsu személyes tárgyainak nyoma veszett: eltűnt a testvérét ábrázoló fényképe és a szuperképességét igazoló kártyája, valamint a fésűje is. Nagy nyomozásba kezdtek a villalakók, és a gyanú VV Rolira terelődött. A fiú csak a fésű eltüntetését ismerte be, de állítása szerint a többihez semmi köze.

Kiderült, hogy VV Roli lopta-e el VV Zsuzsu cuccait Forrás: RTL Klub

Zsuzsu nem nyugodott még azután sem, hogy a holmija előkerült, úgy gondolta, Roli alattomosan visszacsempészte őket a szekrényébe. Habár a fiú folyton tagadott, Zsuzsu úgy döntött, felhasználja a szuperképességét, és aláveti Rolit egy hazugságvizsgálatnak. Az eredmény pedig az lett, hogy Rolinak nem volt köze a tárgyak eltüntetéséhez. A nyomozás folytatódik, ugyanis Zsuzsu mindenképpen szeretné kideríteni, ki volt a tettes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.