Károly herceg lány Diana hercegnő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy meglehetősen vicces összeesküvés-elmélettel állt elő egy külföldi portál: azt írják, Diana hercegnőnek és Károlynak született egy lánya, ám erről ők maguk sem tudtak.

Hajmeresztő történettel állt elő a Globe című lap: állítják, Dianának van egy lánya is, de erről maga a hercegnő sem tudott.

Azt írják, Dianát annak idején, mielőtt férjhez ment volna Károlyhoz, a királyi család arra kötelezte, hogy menjen el nőgyógyászhoz, és vizsgáltassa ki magát, termékeny-e. A leendő hercegnő eleget is tett a kérésnek.

Az egyik orvos - nem tudni, milyen megfontolásból – a vizsgálat során kilopott a hercegnőből egy megtermékenyített petesejtet, amelyet aztán a saját feleségébe be is ültetett. A szőke hajú Sarah így született meg 1981-ben. Erről még maga a hercegnő sem tudott.

A lányról az oldal fotót is közölt (a valódisága erősen megkérdőjelezhető), és azt írták, amikor Sarah rádöbbent arra, hogy benne is nemesi vér csörgedezik, felkereste a királyi családot, ám ők hallani sem akartak róla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.