Csórics Balázs A legbátrabb páros forgatása után kérte meg kedvese kezét

esküvő eljegyzés párkapcsolat szerelem Csórics Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legbátrabb páros című műsor forgatása után kérte meg kedvese, Adri kezét Csórics Balázs. A romantikus pillanat részleteit is elárulták. 

A legbátrabb páros című műsor első szériájának forgatása után kérte meg kedvese kezét Németh Kristóf színész, és így tett Csórics Balázs is a második szériából való kiesésük után.

A Mokkában ő és menyasszonya, Adri mesélték el a romantikus pillanatot. Ahogy a Barátok közt színésze fogalmazott: rengeteg tökéletes pillanat adódott a lánykérésre kitűzött napon, ám ezeket mind kihagyta.

"Ültünk a szobában, engem már nagyon feszített a kérdés, és mondtam Adrinak, hogy lenne egy fontos kérdésem. Felülnél?" - mesélte Csórics Balázs. Adri felült, ő pedig letérdelt.

"Összevissza beszéltem egy ideig múltról, jövőről, mindenről, aztán rájöttem, hogy ez sem az. És akkor egyszerűen föltettem a kérdést" - nevetett Csórics. Adri azonnal igent mondott, kicsit sem hezitált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.