Ezért nem tudunk 5 éve semmit Michael Schumacher állapotáról

Forrás: Presse Sports/Mantey -
Sabine Kehm rajongók Michael Schumacher baleset állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sabine Kehm elárulta, miért nem ad ki a család semmiféle információt Michael Schumacher állapotáról.

Lassan öt éve annak, hogy síbalesetet szenvedett Michael Schumacher, és állapotáról azóta szinte semmit nem tudunk. A szurkolók hiába háborognak, a család nem árul el semmit.

A pilóta menedzsere, Sabine Kehm nemrég megpróbálta megmagyarázni a fanoknak, miért is hallgatnak.

A média Michael és Corinna házasságáról sem nagyon írt. Nekem mindig is mondogatta, hogy szeretne eltűnni a nyilvánosság elől. Azt hiszem, ez egy álom volt számára, hogy úgy élhessen, hogy senki nem zaklatja. Épp ezért én most igyekszem teljesíteni a vágyát" - idézi a menedzser szavait a Mirror.

Michael Schumacher állapotáról a mai napig szinte semmit nem tudunk Forrás: Presse Sports/Mantey
Katalin hercegné sírva fakadt Harry és Meghan költözése miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181128--katalin-hercegne-sirva-fakadt-harry-es-meghan-koltozese-miatt.htmlKatalin hercegnő a hírek szerint elsírta magát, amikor megtudta, hogy Meghan Markle és Harry herceg nem a Kensington-palotában fog lakni. TV + Sztárok--Berki Krisztián a pucér Aurelióról posztolt fotóthttp://www.life.hu/sztarok/20181128-berki-krisztian-a-pucer-aureliorol-posztolt-fotot.htmlBerki Krisztián pucér fotót töltött fel Aurelióról a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoA drogfüggő tinisztár, Amanda Bynes felnőtt nőként tért vissza: négy éve tisztahttp://www.life.hu/sztarok/20181128-a-drogfuggo-tinisztar-amanda-bynes-felnott-nokent-tert-vissza-negy-eve-tiszta.htmlAmanda Bynes neve egybeforrt a botrányokkal és drogos ügyeivel, nem véletlenül tűnt el a nyilvánosság elől. Most azonban visszatért, hogy megmutassa, megtalálta a kiutat a pokolból. TV + Sztárok--Somló Tamás özvegye elárulta, a zenész 10 éve megjósolta a saját haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20181128-somlo-tamas-ozvegye-elarulta-a-zenesz-10-eve-megjosolta-sajat-halalat.htmlKét éve távozott az élők sorából Somló Tamás hosszan tartó betegség után. Özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér elárulta, a zenész már 10 évvel korábban megjósolta, hogy meg fog halni. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Csórics Balázsék estek ki a versenybőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181128-a-legbatrabb-paros-csorics-balazsek-estek-ki-a-versenybol.htmlIsmét elbúcsúzott egy szerelmespár A legbátrabb páros című műsortól: Csórics Balázs és barátnője számára ért véget a verseny. TV + SztárokOrigoBaronits Gábor és Curtis szexi táncot lejtettek félmeztelenülhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-baronits-gabor-es-curtis-szexi-tancot-lejtettek-felmeztelenul.htmlBaronits Gábor és Curtis igazán fülledt produkciót mutattak be a Csak show és más semmi színpadán: Balázs Andi elolvadt tőlük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.