Kitiltott celebek: Charlie Sheen egy hotel, John Travolta pedig egy gyógyfürdő küszöbét nem lépheti át

Forrás: Shutterstock -
John Travolta Charlie Sheen kitiltás Lil Wayne Madonna Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírnevük és a töménytelen mennyiségű pénzük elhitetik a hírességekkel, hogy nekik mindent lehet. Azt képzelik, a törvényen felül állnak, és ez a féktelen szabadságérzet nagyon rossz döntésekhez vezet. Azt hiszik, el tudják kerülni a felelősségre vonást, és más bánásmódban részesülnek, mint a hétköznapi emberek, ami egy darabig lehet, hogy igaz, de egyetlen szórakozóhely, város vagy szálloda sem viseli el hosszú távon a sztárok viselkedését. Íme, azok a hírességek, akiket kitiltottak már rossz magaviseletük miatt. 

Charlie Sheen – Plaza Hotel, New York

Charlie Sheen Forrás: AFP/Michael Buckner

Charlie Sheen soha többé nem élvezheti a Plaza Hotel kényelmét, örökre kitiltották őt az épületből egy drogos őrjöngése miatt. A Két pasi meg egy kicsi sztárja meztelenül, bedrogozva rongálta meg a szálloda berendezését. Az ügybe még a rendőrséget is be kellett vonni, a hotel igazgatója pedig úgy döntött, a jövőben nincs szükségük ilyen vendégre.


John Travolta – New York-i gyógyfürdő

John Travolta Forrás: LARRY BUSACCA

A színész szexuális beállítottságáról évek óta pletykálnak, bár John Travolta ragaszkodik ahhoz, hogy a híresztelések hazugságok. Egy időre meg is szabadult ezektől a szóbeszédektől, ám akkor kiderült, hogy kitiltották egy New York-i gyógyfürdőből, méghozzá azért, mert illetlen megjegyzéseket és javaslatokat tett a férfi masszőröknek...


Lil Wayne – Az NBA összes meccse és eseménye

Lil Wayne Forrás: AFP

Lil Wayne nem szurkolhatott a kosárlabdaliga mérkőzésein az első sorban, sőt sehányadikban, de még az NBA-hoz köthető eseményeken sem vehetett részt. A kitiltásról ő maga számolt be a rajongóinak, és a Twitteren szidta az egész ligát, azt állítva, hogy az egyik csapat kérésére történt a tiltás. Úgy tűnik azonban, hogy már feloldották a rapper büntetését, mert többen is látták meccsen.


Blake Lively - Disneyland

Blake Lively Forrás: Getty Images/2017 Andrew Toth/Andrew Toth

A színésznőt a világ legboldogabb helyéről tiltották ki, vagyis Disneylandből. Blake Lively azért nem léphette át egy ideig a vidámpark küszöbét, mert rajtakapták, hogy alkoholt fogyaszt, ami szigorúan tilos. Szerencsére Disneyland megbocsátóbb, így nem örökre űzték ki a helyről, csak egyetlen évre. Szomorú is volna, ha Blake egy fiatalkori butasága miatt nem vihetné el a gyermekeit Disneylandbe.


Madonna – Mozi

Madonna Forrás: AFP/Ben Stansall

Azt hinnénk, nincs olyan hely a földön, ahol ne látnák szívesen Madonnát, pedig van. Az énekesnőt kitiltották az Alamo Drafthouse mozijaiból, méghozzá megbocsáthatatlan viselkedése miatt. A film alatt folyamatosan a telefonját nyomkodta, amikor pedig kedvesen megkérte őt a többi vendég, hogy hagyjon fel ezzel, kikelt magából. Durva szavak hangzottak el, aminek nyomán megkérték, hogy távozzon, és soha ne is térjen vissza.

Katalin hercegné sírva fakadt Harry és Meghan költözése miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181128--katalin-hercegne-sirva-fakadt-harry-es-meghan-koltozese-miatt.htmlKatalin hercegnő a hírek szerint elsírta magát, amikor megtudta, hogy Meghan Markle és Harry herceg nem a Kensington-palotában fog lakni. TV + Sztárok--Berki Krisztián a pucér Aurelióról posztolt fotóthttp://www.life.hu/sztarok/20181128-berki-krisztian-a-pucer-aureliorol-posztolt-fotot.htmlBerki Krisztián pucér fotót töltött fel Aurelióról a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoA drogfüggő tinisztár, Amanda Bynes felnőtt nőként tért vissza: négy éve tisztahttp://www.life.hu/sztarok/20181128-a-drogfuggo-tinisztar-amanda-bynes-felnott-nokent-tert-vissza-negy-eve-tiszta.htmlAmanda Bynes neve egybeforrt a botrányokkal és drogos ügyeivel, nem véletlenül tűnt el a nyilvánosság elől. Most azonban visszatért, hogy megmutassa, megtalálta a kiutat a pokolból. TV + Sztárok--Somló Tamás özvegye elárulta, a zenész 10 éve megjósolta a saját haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20181128-somlo-tamas-ozvegye-elarulta-a-zenesz-10-eve-megjosolta-sajat-halalat.htmlKét éve távozott az élők sorából Somló Tamás hosszan tartó betegség után. Özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér elárulta, a zenész már 10 évvel korábban megjósolta, hogy meg fog halni. TV + SztárokOrigoPirner Alma és férje szexi fotósorozatot készíttettek magukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181128-pirner-alma-es-ferje-szexi-fotosorozatot-keszittettek-magukrol.htmlPirner Alma és férje nagyon szexi fotósorozatot csináltattak magukról: büszkék a testükre. TV + Sztárok--Feleségül vette barátnőjét Jackie Chan lányahttp://www.life.hu/sztarok/20181127-felesegul-vette-baratnojet-jackie-chan-lanya.htmlNagy a boldogság Jackie Chan családjában. A színész lánya feleségül vette a barátnőjét. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.