Oroszországban bukkantak Meghan Markle hasonmására: fotó

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
Oroszország Meghan Markle Jekatyerinburg Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy orosz fotós Jekatyerinburg utcáin rábukkant Meghan Markle hasonmására.

Vladislav Burnashev nemrég Jekatyerinburg utcáin fotózgatott, és amikor otthon visszanézte a felvételeket, leesett az álla. Az egyik fotón szereplő hölgy ugyanis pontosan úgy nézett ki, mintha Meghan Markle lenne.

A férfi azóta fel is töltötte a közösségi oldalra a képet, és bízik benne, hogy sikerül a nyomára bukkannia. Csupán annyit tud róla, hogy Annának hívják.

Az internet népe persze teljesen megdöbbent a hasonlóságon, volt, aki szerint a képen szereplő nő Meghan eltitkolt testvére lehet - írja a Metro.

Csórics Balázs A legbátrabb páros forgatása után kérte meg kedvese kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20181128-csorics-balazs-a-legbatrabb-paros-forgatasa-alatt-utan-kerte-meg-kedvese-kezet.htmlA legbátrabb páros című műsor forgatása után kérte meg kedvese, Adri kezét Csórics Balázs. A romantikus pillanat részleteit is elárulták. TV + Sztárok--Ezért nem tudunk 5 éve semmit Michael Schumacher állapotárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181128-ezert-nem-tudunk-5-eve-semmit-michael-schumacher-allapotarol.htmlSabine Kehm elárulta, miért nem ad ki a család semmiféle információt Michael Schumacher állapotáról. TV + Sztárok--Katalin hercegné sírva fakadt Harry és Meghan költözése miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181128--katalin-hercegne-sirva-fakadt-harry-es-meghan-koltozese-miatt.htmlKatalin hercegnő a hírek szerint elsírta magát, amikor megtudta, hogy Meghan Markle és Harry herceg nem a Kensington-palotában fog lakni. TV + Sztárok--Berki Krisztián a pucér Aurelióról posztolt fotóthttp://www.life.hu/sztarok/20181128-berki-krisztian-a-pucer-aureliorol-posztolt-fotot.htmlBerki Krisztián pucér fotót töltött fel Aurelióról a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoMick Schumacher édesapjáról, Michaelről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20181127-mick-schumacher-edesapjarol-michaelrol-meselt.htmlMick Schumacher elárulta, a mai napig édesapját, Michaelt tekinti példaképnek. TV + Sztárok--Feleségül vette barátnőjét Jackie Chan lányahttp://www.life.hu/sztarok/20181127-felesegul-vette-baratnojet-jackie-chan-lanya.htmlNagy a boldogság Jackie Chan családjában. A színész lánya feleségül vette a barátnőjét. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.