Ábel Anita válik 16 év házasság után

Forrás: Instagram / Ábel Anita -
házasság válás Ábel Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hír a Best magazin holnapi címlapjáról derült ki, Anita a lapnak adott interjújában mesél a házassága felbomlásáról.

A holnapi Best címlapja hirdeti, hogy Ábel Anita csak náluk mesél élete legnehezebb döntéséről: 16 év után véget vetett a házasságának.

"Kiléptem egy olyan helyzetből, ami nem tett boldoggá" - idézik a műsorvezetőt.

Először szólalt meg a szakítás óta Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-eloszor-szolalt-meg-a-szakitas-ota-bochkor-gabor.htmlEgy hónappal a szakítás bejelentése után őszinte interjút adott a Story magazinnak Bochkor Gábor. Azt is elárulta, mi fáj neki legjobban a történtekben. TV + SztárokOrigoDér Henit kikezdték a rajongói egy tangás fotója miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181129-der-henit-kikezdtek-a-rajongoi-tangas-fotoja-miatt.htmlRengeteg hozzászólás érkezett ahhoz a fotóhoz, amelyet Dér Heni néhány nappal ezelőtt osztott meg a közösségi oldalán. A képen tangában látható, aminek számos rajongója nem örült. Úgy gondolják, túl sokat mutat magából. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Radics durva vádjai miatt perre számíthat az RTL-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-valovilag-9-vv-radics-durva-vadjai-miatt-perre-szamithat-az-rtltol.htmlVV Radics sértettségében nagyon túllőtt a célon: egy azóta törölt videóban vádolta csalással az RTL Klubot, Puskás Petit pedig durva szavakkal illette, ahogy a csatorna egyéb munkatársait is. Perre számíthat. TV + Sztárok--Jamie Foxx és Katie Holmes Párizsban akarnak összeházasodnihttp://www.life.hu/sztarok/20181129-jamie-foxx-es-katie-holmes-parizsban-akarnak-osszehazasodni.htmlÚgy tűnik, Katie Holmes és Jamie Foxx készen állnak hivatalossá tenni a kapcsolatukat: állítólag tervezik a párizsi esküvőt. TV + Sztárok--Megnősült Quentin Tarantinohttp://www.life.hu/sztarok/20181129-megnosult-quentin-tarantino.htmlMegnősült Quentin Tarantino: a híres rendező a 20 évvel fiatalabb barátnőjét vette el. TV + SztárokOrigoVarga Iza a háborúról vallott: szerinte ennél nagyobb traumát nem élhet át az emberhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-varga-iza-a-haborurol-vallott-szerinte-ennel-nagyobb-traumat-nem-elhet-at-az-ember.htmlA Barátok közt színésznője, Varga Izabella az őt ért traumákról beszélt D. Tóth Krisztának teljesen őszintén és nyíltan: a háború és a menekülés gyógyíthatatlan sebeket okozott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.