Dér Henit kikezdték a rajongói egy tangás fotója miatt

Forrás: Instagram/heni_der_official -
bugyi rajongók hozzászólás Dér Heni erotika tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg hozzászólás érkezett ahhoz a fotóhoz, amelyet Dér Heni néhány nappal ezelőtt osztott meg a közösségi oldalán. A képen tangában látható, aminek számos rajongója nem örült. Úgy gondolják, túl sokat mutat magából. 

Tangában mutatta meg a formás fenekét Dér Heni énekesnő egy, a közösségi oldalára feltöltött fotón. Számos rajongója írt elismerő szavakat a képhez.

"Khm... elég kerek így a világ" - írta egyikük.

Ám olyanok is akadtak, akik nem nézték jó szemmel a hirtelen kitárulkozást. "Tagadhatatlan, hogy szép és formás, de iszonyat közönséges. Egy igazi nő szerintem ilyen képet nem publikál, de ez csak az én véleményem" - osztotta meg véleményét az egyik kommentelő.

Az egyik rajongónak még a Pásztor Annával történtek is eszébe jutottak. Az énekesnőt ugyanis nemrégiben egyik rajongója akarta késsel megtámadni, ám szerencsére a biztonsági őrök még időben elkapták.

"Csak ne járjon úgy, mint a Pásztor Anna... neki is majdnem az életébe került. Extrém, vad szettek. Ezzel csak felhívják a sok perverz, beteg ember figyelmét" - háborodott fel az egyik hozzászóló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.