Varga Iza a háborúról vallott: szerinte ennél nagyobb traumát nem élhet át az ember

Fotó: Pályi Zsófia [origo] -
Varga Izabella Vajdaság háború
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt színésznője, Varga Izabella az őt ért traumákról beszélt D. Tóth Krisztának teljesen őszintén és nyíltan: a háború és a menekülés gyógyíthatatlan sebeket okozott. 

Iza egy olyan vajdasági kisvárosból költözött Magyarországra a délszláv háború kitörésekor, ahol mindenki ismer mindenkit, és az emberek köszönnek egymásnak, figyelnek egymásra. Budapesten aztán szinte láthatatlannak érezte magát, ezért amikor ismert lett a Barátok köztnek köszönhetően, úgy érezte, hogy egy kicsit Óbecsét is visszakapta. A háború azonban mindent tönkretett, egy csapásra minden összeomlott körülöttük.

Varga Iza és családja körül minden összeomlott Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Azt gondolom, hogy ennél nagyobb traumát nem élhet át ember,

Iza egy szál hátizsákkal menekült át Magyarországra.

Ez az élmény pedig gyógyíthatatlan sebeket okozott neki is, mint mindenkinek, aki átélte. Az, hogy ma ilyen nyugodtan, és már boldog emberként képes minderről mesélni, szerinte annak köszönhető, hogy a fiatalkori dráma miatt képes értékelni azt, amije van.

„Olyan családom van, amilyenről álmodoztam... A legfontosabb vágyam teljesült azáltal, hogy én itt dolgozom: az én gyerekeimre egyetlenegy napot nem vigyázott idegen ember. Nem volt bébiszitterünk, a szüleim, Zoli anyukája, Zoli nevelőapukája ott laknak a közelünkben, egymásra építettük az életünket. Ez a mai világban nagyon ritka! És én annyira élveztem ennek minden pillanatát, és annak, ahogy ők gyönyörködnek a gyerekeinkben. Ehhez a nagyon tartalmas családi élethez én nem érzem nagy árnak azt, amit fizettem érte szakmailag."

A Varga Izabellával készült beszélgetés D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorának legújabb epizódja, amely a wmn.hu magazin YouTube-csatornáján látható.

Katalin hercegné megszólalt Meghanról az állítólagos viszályuk utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-katalin-hercegne-megszolalt-meghanrol-az-allitolagos-viszalyuk-utan.htmlKatalin hercegné és Meghan kapcsolata álltólag nem felhőtlen, most azonban azt nyilatkozta a hercegné, hogy nagyon izgatott Meghan és a babája miatt, ami azt feltételezi, még sincs baj köztük.TV + SztárokOrigoTetkót csináltatott Nyári Dia: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-tetkot-csinaltatott-nyari-dia.htmlNyári Dia egy tündéri tetoválást varratott magára, amit meg is mutatott a követőinek. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoTatár Csilla bevallotta, nagyon rossz gyerek volthttp://www.life.hu/sztarok/20181129-tatar-csilla-bevallotta-nagyon-rossz-gyerek-volt.htmlTatár Csilla elárulta, hogy igazi kis lázadó volt kamaszként. TV + SztárokOrigoZalatnay Cini bekerült a Playboy történetének 65 legjobb pucér nője közéhttp://www.life.hu/sztarok/20181129-zalatnay-cini-bekerult-a-playboy-tortenetenek-65-legjobb-pucer-noje-koze.htmlAz énekesnőről 17 évvel ezelőtt készült erotikus fotósorozat, amivel ma bekerült a világ legszebb pucér női közé. A Playboy 65. születésnapja alkalmából készült különkiadásban Cini előkelő helyet kapott olyan sztárok mellett, mint Kim Basinger, Cindy Crawford vagy éppen Marilyn Monroe. TV + Sztárok--Pásztor Anna zaklatója nem akar kezelésre járni, pedig az elmeorvos szerint kellenehttp://www.life.hu/sztarok/20181129-pasztor-anna-zaklatoja-nem-akar-kezelesre-jarni-pedig-az-elmeorvos-szerint-kellene.htmlAz elmeorvosi szakértő szerint kezelésre lenne szüksége Pásztor Anna zaklatójának, a férfi azonban hallani sem akar róla. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSzüzességi fogadalommal érkezett a ValóVilág villába VV Renihttp://www.life.hu/sztarok/20181129-szuzessegi-fogadalommal-erkezett-a-valovilag-villaba-vv-reni.htmlAz eddig történtek fényében talán nehéz elhinni, de az egyik játékos szüzességi fogadalommal érkezett a ValóVilág 9 villájába. VV Reni és VV Csoki között már történt egy s más a takaró alatt, a lány a beköltözés előtt elárulta, nem fog szexelni a játék ideje alatt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.