Zalatnay Sarolta exférje, Márton Csaba ismét a nyilvánosság elé állt: ez történt vele

Forrás: YouTube, TV2 -
Zalatnay Sarolta élet Márton Csaba nyilvánosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Márton Csaba tiszta lappal akarja indítani az új életét, bár nem éppen jófiúként vonult be a köztudatba. Sok mindennel vádolták, de ő állítja, csak rosszkor volt rossz helyen. 

Márton Csaba nem jófiúként vonult be a köztudatba, Zalatnay Sarolta exférjét sok mindennel vádolták, bírósági periratokban is szerepelt a neve, ő azonban azt állítja, hogy senkinek nem ártott, a börtönbe került Cininek sem. Szerinte rosszkor volt rossz helyen, rossz emberek között. Elárulta, ellene csak egyetlen vádpont volt, és az sem állta meg a helyét, így örülne neki, ha elhinnék, a bíróságnak igaza van. Most megtörte sokéves hallgatását.

Márton Csaba sok évvel ezelőtt Forrás: YouTube, TV2

Nem voltam bűnöző, nem bántottam senkit, nem károsítottam meg senkit, de az életem elég zűrös korszaka volt.

HOT Magazinnak

Örökre vége! Végleg szakított párjával a magyar énekesnő


Úgy tűnik, hogy Zalatnay Cini és Márton Csaba viharos kapcsolatának végleg befellegzett. Cini újra nagyot csalódott, úgy érzi, a férfi becsapta. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.