25 évvel ezelőtt Szandi leesett a lóról, és két napig kómában volt

kóma baleset Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
25 évvel ezelőtt Szandi leesett a lóról, és a baleset után két napig kómában volt. Az énekesnő azóta tart a lovaktól.

Pónilovakkal kell látványos produkciót előadnia Szandinak és Horváth Évának a Csak show és más semmi című műsor következő adásában. Bár a tündéri állatok egyáltalán nem veszélyesek, kiderült, hogy a lovakkal egyszer már nagyon megjárta az énekesnő. 25 évvel ezelőtt súlyos baleset érte: leesett a lóról, ami után két teljes napig kómában volt. Pár éve újra felpattant egy lóra, de meg is bánta, akkor eldöntötte, hogy soha többé.

A nagy lovaktól sem félek, csak egy kicsit tartok tőlük... Az az igazság, hogy sok év után újra visszaültem egy angol telivér hátára, és öt perc múlva le is estem róla... Szerintem megérezte, hogy ez már más... Ez 5-6 évvel ezelőtt volt. Akkor azt mondtam, ezt nem szabad, nekem eddig tartott."

A Médiatanács figyeli a ValóVilág 9-et: a szexualitást, a trágárságot és az alkoholfogyasztást számoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20181130--a-mediatanacs-figyeli-a-valovilag-9-et-a-szexualitast-targarsagot-es-alkoholfogyasztast-szamoljak.htmlA Médiatanács idén is figyeli a ValóVilág adásait, és számolják az aggasztó tartalmakat, vagyis a szexualitást, a dohányzást, a trágárságot és az alkoholfogyasztást. És bizony van mit figyelni, ugyanis mindegyikből rengeteg van, de természetesen a trágárság tartja a csúcsot: az egyik adásban 45 perc alatt 91-szer hangzott el csúnya szó. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs szavaira reagált az Országos Magyar Vadászkamara Etikai Bizottságának tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20181130-sebestyen-balazs-szavaira-reagalt-az-orszagos-magyar-vadaszkamara-etikai-bizottsaganak-tagja.htmlSebestyén Balázs szavai sok vadászt felháborítottak, most az ismert pécsi ügyvéd, dr. Visegrády Zoltán mint sportvadász, s mint az Országos Magyar Vadászkamara Etikai Bizottságának tagja írt nyílt levelet. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoVV Vivien beleszeretett Krisztiánba, akit kint vár a barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181130-vv-vivi-beleszeretett-krisztianba-akit-kint-var-a-baratnoje.htmlVV Vivien bevallotta, többet érez barátságnál Krisztián iránt. TV + SztárokOrigoSipos F. Tamást kirúgták az Exotic zenekarból, Zalatnay Cini exe lép a helyérehttp://www.life.hu/sztarok/20181130-sipos-f-tamast-kirugtak-az-exotic-zenekarbol-zalatnay-cini-exe-lep-a-helyere.htmlNem tudott dűlőre jutni Sipos F. Tamás és az Exotic zenekar, így megváltak egymástól. Már azt is tudják, ki lép a helyére. Az új tag, Zalatnay Cini exe, Márton Csaba lett. TV + Sztárok--Támadják a siketek Weisz Fannit azért, mert beszélni tanulhttp://www.life.hu/sztarok/20181130-tamadjak-a-siketek-weisz-fannit-azert-mert-beszelni-tanul.htmlTámadják a siketek Weisz Fannit, aki egy implantátumnak köszönhetően valamilyen szinten képes elsajátítani a beszédet. TV + SztárokOrigoCaramel felesége, Szilvi erős embernek tartja magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181130-caramel-felesege-szilvi-eros-embernek-tartja-magat.htmlKislányuk betegsége nagyon megviselhette Caramelt és feleségét, ennek ellenére Szilvi úgy érzi, nincs olyan élethelyzet, amelyben összeroppanna. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.