Csősz Bogi elárulta, mivel telnek a napjai, és mikor szeretnének gyermeket a férjével

Forrás: Instagram -
Burak Talu gazdaság családalapítás üzletasszony család Csősz Boglárka gyermek jótékonykodás nők helyzete Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben című műsorból is ismert Csősz Boglárka hamarosan megkapja Az Év Üzletasszonyának járó elismerést Törökországban. Most elárulta, mivel érdemelte ki a díjat, és hogy mikor szeretnének gyermeket török férjével, Burak Taluval. 

"Jövő héten az a megtiszteltetés ér, hogy az év üzletasszony díját kapom meg egy, a nők jogaiért komoly erőket megmozgató szervezettől. Törökországban ez fontos kérdés: nagyon szeretik az újat, az új embereket, engem is teljesen elfogadtak már, a barátaim azt mondják, olyan vagyok, mint egy igazi török nő. Viszont vannak dolgok, amikről nem beszélünk: a török barátnőimmel nem poénkodunk a szexet érintő témákról, azonnal vége lenne a beszélgetésnek. Egy kávézás alatt sajnos nem lelkizünk, mint a magyar lányokkal, ami sokszor hiányzik, hanem luxusmárkákról és vásárlásról társalgunk" - mesélte a Borsnak a Feleségek luxuskivitelben című műsorból is ismert Csősz Boglárka. Mint mondta: egy ilyen eseményen nem beszélnek olyan témákról, mint a nők jogai, de mindenki tudja, hogy miért vannak ott.

Csősz Boglárka és férje, Burak Talu Forrás: Instagram

Kozmetikai cége is igen sikeres, nemrégiben pedig egy magyar projektbe is belevágott. "Műsort gyártok, pár adás már kész is van. Egy kulturális műsor lesz, ami emeli az általános ismereteket, és felkészíti a fiatalokat és az időseket a teljes digitális világba való átállásra. Folyamatosan változnak a munkahelyek és a feladatkörök, erről beszélnünk kéne" - mondta az üzletasszony, aki azt is szeretné, ha a nőket jobban bevonnák a gazdasági életbe.

Sokan azonban arra is kíváncsiak, hogy mikor terveznek gyermeket a férjével, Burak Taluval. "A gyerekkérdés most nincs napirenden: a férjemet ritkán látom, Indiában, Dubajban, Kazahsztánban és számos más országban építkezik, rengeteget utazik. Én is sokat ingázom, ebbe az életformába most nem férne bele egy baba" - válaszolta a luxusfeleség. Úgy érzi, ha kicsit visszavettek a tempóból, örömmel áll majd a kérdés elé. Mint mondta: nem a pénz motiválja, inkább az, hogy megteremtse önmagát.

A Médiatanács figyeli a ValóVilág 9-et: a szexualitást, a trágárságot és az alkoholfogyasztást számoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20181130--a-mediatanacs-figyeli-a-valovilag-9-et-a-szexualitast-targarsagot-es-alkoholfogyasztast-szamoljak.htmlA Médiatanács idén is figyeli a ValóVilág adásait, és számolják az aggasztó tartalmakat, vagyis a szexualitást, a dohányzást, a trágárságot és az alkoholfogyasztást. És bizony van mit figyelni, ugyanis mindegyikből rengeteg van, de természetesen a trágárság tartja a csúcsot: az egyik adásban 45 perc alatt 91-szer hangzott el csúnya szó. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs szavaira reagált az Országos Magyar Vadászkamara Etikai Bizottságának tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20181130-sebestyen-balazs-szavaira-reagalt-az-orszagos-magyar-vadaszkamara-etikai-bizottsaganak-tagja.htmlSebestyén Balázs szavai sok vadászt felháborítottak, most az ismert pécsi ügyvéd, dr. Visegrády Zoltán mint sportvadász, s mint az Országos Magyar Vadászkamara Etikai Bizottságának tagja írt nyílt levelet. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSipos F. Tamást kirúgták az Exotic zenekarból, Zalatnay Cini exe lép a helyérehttp://www.life.hu/sztarok/20181130-sipos-f-tamast-kirugtak-az-exotic-zenekarbol-zalatnay-cini-exe-lep-a-helyere.htmlNem tudott dűlőre jutni Sipos F. Tamás és az Exotic zenekar, így megváltak egymástól. Már azt is tudják, ki lép a helyére. Az új tag, Zalatnay Cini exe, Márton Csaba lett. TV + Sztárok--VV Vivien beleszeretett Krisztiánba, akit kint vár a barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181130-vv-vivi-beleszeretett-krisztianba-akit-kint-var-a-baratnoje.htmlVV Vivien bevallotta, többet érez barátságnál Krisztián iránt. TV + SztárokOrigoTámadják a siketek Weisz Fannit azért, mert beszélni tanulhttp://www.life.hu/sztarok/20181130-tamadjak-a-siketek-weisz-fannit-azert-mert-beszelni-tanul.htmlTámadják a siketek Weisz Fannit, aki egy implantátumnak köszönhetően valamilyen szinten képes elsajátítani a beszédet. TV + SztárokOrigoCaramel felesége, Szilvi erős embernek tartja magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181130-caramel-felesege-szilvi-eros-embernek-tartja-magat.htmlKislányuk betegsége nagyon megviselhette Caramelt és feleségét, ennek ellenére Szilvi úgy érzi, nincs olyan élethelyzet, amelyben összeroppanna. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.