Hódi Pamela kiakadt Berki Krisztián feleségére, Mazsira

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela -
Hódi Pamela Berki Mazsi kiakadás beszólás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela kiakadt: megunta, hogy Berki Krisztián felesége, Mazsi teleposztolja a közösségi oldalát a lánya, Natika képeivel.

Egy ideig úgy tűnt, szent a béke Hódi Pamela és Berki Krisztián között, ám az utóbbi napokban megint tőlük hangos a sajtó. Nemrég Berki egy durva megjegyzéssel sértette meg gyermeke anyját, ráadásul még Natika lakástakarékján is sikerült összeveszniük.

Újabb nézeteltérés Berki Krisztián és Hódi Pamela között Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela

A Ripost most azt írja, Pamela ezúttal Berki feleségére akadt ki. Elege lett abból, hogy Mazsi közösségi oldala a kislánya fotóival van tele.

Megkértem, hogy fejezze be, hogy állandóan Natit tolja az Instáján. Ez nem normális dolog. Hányan csinálnak ilyet? Hát nem sokan. Nem járultam hozzá, és ezután sem fogok! Akkor ezt megértette, nem tudom, mi változott. Szépen elmondtam, hogy én sem viszem el a kutyáját, és posztolom vele tele az oldalamat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.