Így van most Nagy Krisztián, aki másodjára is feladta az X-Faktort

Forrás: RTL Klub -
Nagy Krisztián X-Faktor 2018 pszichés betegségek kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktort másodjára is feladó Nagy Krisztián ismét orvosi segítségre szorul. Rokonai elárulták, újra ott kezelik, ahol tavaly.

Egy éve pszichés problémái miatt feladta az X-Faktort Nagy Krisztián. A tehetség idén újra visszatért a tehetségkutatóba, hogy bizonyítson, ám a versennyel járó lelki terhet ezúttal sem bírta, és másodjára is kiszállt.

A Story magazin azt írja, Krisztián ismét orvosi segítségre szorul, és rokonai visszavitték oda, ahol tavaly kezelték.

Az egész család nagyon sajnálja, hogy megint feladta a versenyt. Bebizonyosodott, másodszorra sem volt felkészülve ekkora stresszre. Az első alkalom után sokáig lábadozott, majd elhitte, hogy minden rendben lesz, ezért jelentkezett újra. Nem tudjuk, mi lesz így a vége. Talán majd pár év múlva megint énekelni kezd. Szörnyű, hogy a tehetségét ennyire akadályozza valami. Most a végére már nagyon rosszul volt. Az édesanyja egyből visszavitte arra a helyre, ahol korábban is segítettek neki feldolgozni a problémáit, és azóta is ott van. Nem nagyon beszél senkivel" – nyilatkozta a lapnak Krisztián sógornője.

Nagy Krisztián orvosi kezelésre szorul Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.