Károly herceg nagyon megorrolt Katalin hercegnére

Forrás: MTI/Kátai Edit -
királyi család Károly herceg Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Károly herceg eredetileg olyan születésnapi fotót szeretett volna, amelyen nincs rajta az egész család, csupán a három unokája van körülötte.

Úgy tűnik, a látszat csal: koránt sincs egyetértés a brit királyi család tagjai között. Egy ideje az a hír járja, hogy Katalin hercegné nem igazán jön ki jól a sógornőjével, Meghan Markle-lel, most pedig Károly hercegnek akadt konfliktusa Vilmosékkal.

Mint arról már beszámoltunk, a herceg születésnapja alkalmából készült egy családi fotó, ám a kép koncepciója eredetileg nem ez volt. Károly herceg azt szerette volna, ha olyan fotót készítenek, ahol kizárólag a legifjabb generációval, három unokájával látható.

Katalin hercegné és Vilmos azonban azt akarta, hogy mindannyian legyenek rajta a képen, ebből származott a konfliktus – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.