várkonyi andi válás Bochkor Gábor válasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor őszintén nyilatkozott a szakításukról Várkonyi Andival, aki most válaszolt a rádiós szavaira. 

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor hosszú együttlét után szakítottak egymással. Eleinte egyikük sem nyilatkozott az elválásuk okáról, de végül mindketten megszólaltak. Bochkor Gábor hosszan a Story Magazinban reagált Andrea nyilatkozataira. „Olyasféle irány formálódott, mintha egy boldogtalanságból kiszabadult nő megtalálta volna végre a boldogságát. Úgy éreztem, ezt a képet kicsit árnyalni kéne" – mondta a többi között. Elárulta, nagyon fájt neki, hogy egyezségük ellenére nem közösen mondták el a lányuknak a fejleményeket.

Várkonyi Andrea válaszolt Bochkor nyilatkozatára Fotó: Adrián Zoltán - Origo
Lélekszaggató képek a világ két arcáról - Háború és béke, szegénység és jóléthttp://www.life.hu/csalad/20181128-lelekszaggato-kepek-a-vilag-ket-arcarol-haboru-es-beke-szegenyseg-es-jolet.htmlA szegénység és a gazdagság, a béke és a háború csupán szavak, amelyek ellentétei egymásnak. Legalábbis a nyelvünkben csupán ennyit jelentenek. Ám a szavakon túl ott rejlik a kézzelfogható valóság, amely önmagában is döbbenetet képes kiváltani az emberi elméből. A következő képeket lehetne hatásvadásznak nevezni, ha nem a kőkemény igazság mutatkozna meg rajtuk. CsaládOrigoKrízisambulancia Központ nyílt Budapestenhttp://www.life.hu/csalad/20181130-krizisambulancia-kozpont-nyilt-budapesten.htmlAz Ökumenikus Segélyszervezet megvalósított egy újfajta segítő szolgáltatást, a Krízisambulancia Központot, amelynek kulcsszerepe lesz a kapcsolati erőszak áldozatainak segítésében. De hogy pontosan mi is ez, azt Rácsok Balázs, az Ökumenikus Segélyszervezet szociális és fejlesztési igazgatója mondta el a Life.hu-nak. CsaládThinkstockNótár Mary édesanyja elvesztéséről vallotthttp://www.life.hu/csalad/20181130-notar-mary-edesanyja-elveszteserol-vallott.htmlLassan egy éve, hogy Nótár Mary elvesztette az édesanyját: december 24-én távozott az élők sorából. Az idei lesz az első ünnep nélküle. Család--16 év után válik Ábel Anita: egy hónapja költözött el tőle férje, Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20181130-16-ev-utan-valik-abel-anita-egy-honapja-koltozott-el-tole-ferje-krisztian.htmlAhogy megírtuk, a Best magazinnak adott interjút Ábel Anita, amelyben elmondta: 16 év után válik a férjétől. Krisztián egy hónapja költözött el otthonról, és mostanra már a lányuk, Luca is megszokta az új helyzetet. Család--Egy Diana hercegnéhez közel álló asztrológus elárulta, mikor születhet Harry herceg gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20181129-egy-diana-hercegnehez-kozel-allo-asztrologus-elarulta-mikor-szulethet-harry-herceg-gyermeke.htmlDebbie Frank Diana hercegné személyi asztrológusának vallja magát. Azt állítja, hogy már most meg tudja jósolni, hogy mikor születik meg Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke. Család--Amal és George Clooney lesznek Meghan Markle és Harry herceg gyermekének keresztszüleihttp://www.life.hu/csalad/20181129-amal-es-george-clooney-lesznek-meghan-markle-es-harry-herceg-gyermekenek-keresztszulei.htmlAmal és George Clooney lehetnek Meghan Markle és Harry herceg elsőszülött gyermekének keresztszülei. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.