VV Vivien beleszeretett Krisztiánba, akit kint vár a barátnője

valóvilág VV Vivien VV Krisztián szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Vivien bevallotta, többet érez a barátságnál Krisztián iránt.

VV Vivien bevallotta Krisztiánnak, hogy többet érez iránta a barátságnál, ezért döntés elé állította a férfit. Arra kérte, válasszon közte és kinti barátnője között. A döntéstől tette függővé azt, hogy a villa falai között ők ketten folytatják-e tovább együtt.

Nem akarok szándékosan magamnak fájdalmat okozni. Azzal, hogy belemegyek egy dologba, ami jó, még jobb, egyre jobb, majd semmivé lesz..." – magyarázta Vivien a férfinak.

Úgy tűnik, Krisztiánt azonban nem hatotta meg a lány vallomása, elárulta, ő játszani jött, aztán majd ha hazamegy, mindent elmagyaráz kinti kedvesének...

Tök máshogy látom a dolgokat. Ez egy játék, amit játszani kell, aztán ha a játék befejeződött, folytatom a kinti életem, és szépen elmagyarázom, mi miért történt."

A Médiatanács figyeli a ValóVilág 9-et: a szexualitást, tárgárságot és alkoholfogyasztást számoljákhttp://www.life.hu/sztarok/20181130--a-mediatanacs-figyeli-a-valovilag-9-et-a-szexualitast-targarsagot-es-alkoholfogyasztast-szamoljak.htmlA Médiatanács idén is figyeli a ValóVilág adásait, és számolják az aggasztó tartalmakat, vagyis a szexualitást, a dohányzást, trágárságot, alkoholfogyasztást. És bizony van mit figyelni, ugyanis mindegyikből rengeteg van, de természetesen a trágárság tartja a csúcsot: az egyik adásban 45 perc alatt 91-szer hangzott el csúnya szó. TV + SztárokOrigoTámadják a siketek Weisz Fannit azért, mert beszélni tanulhttp://www.life.hu/sztarok/20181130-tamadjak-a-siketek-weisz-fannit-azert-mert-beszelni-tanul.htmlTámadják a siketek Weisz Fannit, aki egy implantátumnak köszönhetően valamilyen szinten képes elsajátítani a beszédet. TV + SztárokOrigoCaramel felesége, Szilvi erős embernek tartja magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181130-caramel-felesege-szilvi-eros-embernek-tartja-magat.htmlKislányuk betegsége nagyon megviselhette Caramelt és feleségét, ennek ellenére Szilvi úgy érzi, nincs olyan élethelyzet, amelyben összeroppanna. TV + SztárokOrigoHódi Pamela kiakadt Berki Krisztián feleségére, Mazsirahttp://www.life.hu/sztarok/20181130-hodi-pamela-kiakadt-berki-krisztian-felesegere-mazsira.htmlHódi Pamela kiakadt: megunta, hogy Berki Krisztián felesége, Mazsi teleposztolja a közösségi oldalát a lánya, Natika képeivel. TV + Sztárok--Zalatnay Sarolta exférje, Márton Csaba ismét a nyilvánosság elé állt: ez történt velehttp://www.life.hu/sztarok/20181129-zalatnay-sarolta-exferje-ismet-a-nyilvanossag-ele-allt-ez-tortent-vele.htmlMárton Csaba tiszta lappal akarja indítani az új életét, bár nem éppen jófiúként vonult be a köztudatba. Sok mindennel vádolták, de ő állítja, csak rosszkor volt rossz helyen. TV + Sztárok-- Nem ment el a Csak show és más semmi próbájára Schobert Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20181130--nem-ment-el-a-csak-show-es-mas-semmi-probajara-schobert-norbert.htmlA Köllő Babett-tel való közös próba helyett pihenéssel töltötte a csütörtöki napot Schobert Norbi, akit betegség döntött le a lábáról, így az is kérdésessé vált, hogy vajon meg tud-e jelenni a pénteki élő műsorban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.