Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari Operettszínház szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dancs Annamari elárulta, volt életének egy olyan időszaka, amikor képtelen volt dönteni két férfi között.

Dancs Annamari a Budapesti Operettszínház egyik színdarabjában egy olyan nőt alakít, aki nem tud dönteni egykori kedvese és egy másik férfi között. A gyönyörű színésznő a Blikknek most elárulta, egyáltalán nem idegen számára ez a helyzet...

Voltam egyszer egy olyan helyzetben, amikor egyszerre két férfiért voltam oda. Mindkettőt szerettem, és nem értettem, hogyan lehetséges ez" – mesélte Kerényi Miklós Máté exfelesége, majd hozzátette, nagyon nehezen élte meg ezt a helyzetet, és végül az élet hozta meg helyette a döntést.

Dancs Annamari egyszerre két férfit szeretett Forrás: tv2

A színésznő beszélt arról is, hogy a hosszú, boldogtalan hónapok után végre újra boldog, új párjával nagyon szeretik egymást.

Most egy olyan korszakomat élem, amelyben nagyon jól érzem magam, és ez nemcsak a mindennapokon, hanem a színpadon is meglátszik. Minden letisztult lett, átértékelődtek az emberi kapcsolataim, és nagyon másképp nézem a világot. Úgy érzem, hogy az élettől kapott kemény lecke erősebbé tett. Korábban csak a színház, az éneklés volt a legfontosabb, ma már a kisfiam, Ádám és a családom az első. Végre eljött egy boldogságpont, kiegyensúlyozott életet élek a kisfiammal és a párommal. Megnyugodtam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.