Élete legdrámaibb napjairól vallott Csisztu Zsuzsa

Forrás: Facebook/ FEM3 Café -
család sérülés dráma Csisztu Zsuzsa fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csisztu Zsuzsa új könyvében mesélt élete egyik legszörnyűbb karácsonyáról.

Nemrég jelent meg Csisztu Zsuzsa legújabb, Kisgyerek, kis gond - ez valami vicc? című könyve, amelyben a csinos tévés őszintén vall az életéről. Egyik szörnyű karácsonyi élményét is feleleveníti: egyszer úgy kellett az ünnepeket túlélnie, hogy rá hárult a feladat, hogy főzzön, gondoskodjon a kisfiáról és a haldokló édesapjáról úgy, hogy közben szörnyű fájdalmak gyötörték a térdproblémái miatt.

A nagyfiam már, édesapám még velünk lehetett, bennem meg egy világméretű bizonyítási vágy, hogy előttem nincs lehetetlen. Fejben, lélekben összeállt minden, csak térdben rogytam meg egy kicsit, szó szerint. A bal térdem addigra már annyira megadta magát, hogy a halászlé-kavargatást jeges tömlővel, az ajándékcsomagolást felpolcolt lábbal izzadtam végig. (...) Iszonyatos érzés volt ez a bénaság, ez a tehetetlenség egy pici baba és egy beteg édesapa mellett" – idézi Csisztu Zsuzsa szavait a Blikk.

Csisztu Zsuzsa szörnyű élményéről vallott Forrás: Facebook/ FEM3 Café
VV Zsuzsu ajaknyalogatással izgatta fel két villatársát a ValóVilág 9-ben (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181201-vv-zsuzsu-ajaknyalogatassal-izgatta-fel-ket-villatarsat-a-valovilag-9ben-18.htmlÖnkéntelenül is izgalmas perceket okozott Lacikának és Hunornak Zsuzsu a ValóVilág 9 villájában. A lány ajaknylogatással borzolta a kedélyeket. TV + SztárokOrigoÉlő poliptól lett rosszul Lakatos Márk: kórházba kerülthttp://www.life.hu/sztarok/20181201-elo-poliptol-lett-rosszul-lakatos-mark-korhazba-kerult.htmlLakatos Márk elárulta, egyszer megkóstolta az élő polipot, de nagyon rosszul tette: kórházban kötött ki. TV + SztárokOrigoMegmutatta formás fenekét Vajna Timi húga, Palácsik Lillahttp://www.life.hu/sztarok/20181201-megmutatta-formas-feneket-vajna-timi-huga-palacsik-lilla.htmlPalácsik Lilla megmutatta, hogy hátsója legalább olyan formás, mint nővéréé, Vajna Timié. TV + Sztárok--Exkluzív interjú Kozsóval: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181201-exkluziv-interju-kozsoval.html25 éves lett az Ámokfutók. Az 53 esztendős énekes, a Szomorú szamuráj megéneklője, Kozso egy exkluzív interjút adott a Life.hu-nak. Mesélt új lemezéről, egészségi állapotáról, unokájáról, szerelméről és egy nagy mítoszról is, hogy vajon tud-e még indiánul. TV + SztárokOrigoSztárok, akik néhány hónap után eljegyezték egymást: Chris Hemsworth és Elsa Pataky sem vártak sokáighttp://www.life.hu/sztarok/20181130-sztarok-akik-nehany-honap-utan-eljegyzetek-egymas-chris-hemsowrth-elsa-pataky.htmlA szerelem első látásra nemcsak a hollywoodi filmekben történik meg, hanem olykor Hollywoodban is. Ezek a sztárok nem pazarolták az időt, szinte rögtön a megismerkedésük után eljegyezték egymást. Bár az előfordult, hogy a gyors eljegyzést és gyors házasságot egy gyors válás követte. TV + SztárokThinkstockNem keresi tovább a rendőrség Novozánszki Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20181201-nem-keresi-tovabb-a-rendorseg-novozanszki-fannit-a-nyomozast-meg-nem-zartak-le.htmlNem nyomoznak tovább Novozánszki Fanni után, tudták meg a szülők. Elméletek vannak arra, mi történhetett, a holttest hiányzik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.