Köllő Babett dominaszerelésben, mellvillantással állt színpadra a Csak show és más semmiben: fotó

TV2 Köllő Babett Csak show és más semmi domina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csak show és más semmiben Köllő Babett ismét kitett magáért, illetve kitette magát. Vajon lehet ezt még fokozni?

Schobert Norbival állt színpadra pénteken az egykori luxusfeleség, aki alaposan kitette a melleit, ám ezúttal nem dekoltázst, hanem alsómelleket villantott. A zsűfi férfitagjai meg is jegyezték, hogy jövő héten is valami még forróbbat várnak tőle, illetve a félmeztelen megoldással tudná csak fokozni dominaszereléses megjelenését.

Chuck Norris sztárallűrök nélkül érkezett Magyarországra: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-chuck-norris-sztarallurok-nelkul-erkezett-magyarorszagra-video.htmlChuck Norris Magyarországra látogatott a Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtő gálájára. Az esemény utáni sajtótájékoztatón a Life.hu is ott lehetett. TV + SztárokOrigoPintér Tibor távozott a Sztárban Sztár vasárnapi adásából: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181126-pinter-tibor-tavozott-a-sztarban-sztar-vasarnapi-adasabol-video.htmlPintér Tibor a Crystal egyik dalát adta elő a vasárnapi Sztárban Sztár műsorában, Kasza Tibit utánozva. Nem aratott osztatlan sikert... TV + SztárokOrigoVV Zsuzsu ajaknyalogatással izgatta fel két villatársát a ValóVilág 9-ben (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181201-vv-zsuzsu-ajaknyalogatassal-izgatta-fel-ket-villatarsat-a-valovilag-9ben-18.htmlÖnkéntelenül is izgalmas perceket okozott Lacikának és Hunornak Zsuzsu a ValóVilág 9 villájában. A lány ajaknyalogatással borzolta a kedélyeket. TV + SztárokOrigoAz igazi mesterséget űző férfiak védelmére kelt Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20181201-az-igazi-mesterseget-uzo-ferfiak-vedelmere-kelt-bodi-sylvi.htmlBódi Sylvi egy hosszabb bejegyzést írt a közösségi oldalára, amelyben azt ecseteli, milyen jó lenne, ha több kétkezi munkás lenne az országban. TV + Sztárok--Paprikakrém folyt Schobert Norbi férfiasságára http://www.life.hu/sztarok/20181201-paprikakrem-folyt-schobert-norbi-ferfiassagara.htmlSchobert Norbi élő adásban osztotta meg vicces és fájdalmas balesetének történetét. A sérült testrésze a férfiassága volt, vagy, ahogy ő hívja, a kapitány. TV + SztárokOrigoVV Krisztián alaposan megviccelte villabeli barátnőjét, Vivienthttp://www.life.hu/sztarok/20181201-vv-krisztian-alaposan-megviccelte-villabeli-baratnojet-vivient.htmlVV Krisztián úgy gondolta, megvicceli villabeli barátnőjét, Vivient. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.