Radics Gigi megszólalt: így érzi magát azért, mert nem adott bizalmat egyetlen mentoráltjának – videó

mentor Radics Gigi mentorált
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi nem adott széket Takának, a saját mentoráltjának, így tegnap ő volt az egyik kieső az X-Faktorban.

Radics Gigi munkanélküli lett, már ami az x-faktoros mentorálását illeti, hiszen kiejtette saját mentoráltját, Takát azzal, hogy a közönség szavazataira bízta a fiút. Az egész esetről és a miértekről Gigi a Life.hu-nak mondta el a véleményét.

Autóbalesetet szenvedett Curtis: fotón mutatta meg összetört autójáthttp://www.life.hu/sztarok/20181202-autobalesetet-szenvedett-curtis-foton-mutatta-meg-osszetort-autojat.htmlKözösségi oldalán tudatta néhány perccel ezelőtt Curtis: összetörte autóját.TV + Sztárok--VV Ginu a paplan alatt rámozdult VV Hunorra: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-vv-ginu-a-paplan-alatt-ramozdult-vv-hunorra-video.htmlVV Ginu ezúttal Hunorhoz bújt oda, majd egy kicsit meg is cirógatta a fiút... TV + SztárokOrigoVV Era elárulta: VV Hunor nem tudta őt felizgatni – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-vv-era-elarulta-vv-hunor-nem-tudta-ot-felizgatni-video.htmlVv Era és Hunor kapcsolata véget ért. A szőke lány szerint a férfi csak azért van játékban, mert vele szövetkezik. Most próbára akarja tenni őt, nélküle mire fog menni. TV + Sztárok--Köllő Babett dominaszerelésben, mellvillantással állt színpadra a Csak show és más semmiben: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-kollo-babett-domina-szerelesben-mellvillantassal-allt-szinpadra-csak-show-es-mas-semmi.htmlA Csak show és más semmiben Köllő Babett ismét kitett magáért, illetve kitette magát. Vajon lehet ezt még fokozni? TV + Sztárok--Soma alaposan beszólt Nádai Anikónak a Konyhafőnök VIP című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-soma-alaposan-beszolt-nadai-anikonak-a-konyhafonok-cimu-musorban-rtlklub.htmlA Konyhafőnök VIP című műsorban Soma és Nádai Anikó egy csapatba kerültek: a megosztó médiaszemélyiség nem rejtette véka alá véleményét aktuális partneréről. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: a villalakók nem jeleskednek az olvasásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181201-valovilag-9-a-villalakok-nem-jeleskednek-az-olvasasban.htmlA villalakók egyből izgatottá válnak, ha levelük érkezik, és folyton küzdenek a felolvasás jogáért, pedig nem mindig tudják megugrani a feladatot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.