Tóth Vera kétségbeesetten keresi eltűnt kutyusát: fotó

kutya eltűnt Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajnalban elszökött Tóth Vera kutyája, aki azóta sem került meg. Az énekesnő közösségi oldalán kéri mindenki segítségét.

„Kedves Mindenki! Ma, hajnali 1 óra után a 4 éves tigriscsíkos, ivartalanított, kan cane corsom, Carlos kiszökött a kertből. Különös ismertetőjele az, hogy egy bivalyfejre hasonlító fehér szőr, gallér van a mellkasán, kicsit félős, de a zord kinézet ellenére jámbor kutyus. Chip van benne. Budaörs Frankhegy tetején lakunk a túrista útvonal mentén a turistaház alatti részen a Csillebérci erdőben. Az egyik francia bulldogom is elszökött, de ő meglett a Normafánál (innen 7,3 km), a chipje alapján hívtak fel. Kérem ne kezdjük el, a 'hogy tudott kimenni?' vagy a 'miért nem figyelek jobban?' mondatokat, mert nem olyan régóta lakunk itt és hiába erősítettük meg a kerítést, nem vettük észre, hogy egy ponton hibás. Velem a kutyák teljes értékű családtagként élnek, fűthető kutyaházuk van, teljes komfort, aranyélet, többnyire bent vannak velem a házban. Kérem, ha valaki látta Carlost, hívjon a +36 70 664 7462-es számon. Nagyon köszönöm” – írta kétségbeesetten közösségi oldalaira Tóth Vera.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.