Majka beszőkült: melíroztatta a haját a rapper

Forrás: TV2 -
melír haj Majka szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka kissé feldobta a frizuráját: az egyszínű barna helyett már szőke csíkok is vannak a hajában.

Úgy tűnik, Majka szükségét érezte, hogy egy kicsit megújuljon. A rapper ugyan nem esett át óriási változáson, de az apró átalakulás is lehet látványos. A sztár a frizuráját frissítette fel egy kicsit, és habár megmaradt a már jól ismert, és manapság igen divatos forma, a színe más lett: szőke csíkokat rakatott a hajába!

Már a Sztárban sztár zsűrijében is szőkített hajjal ült Forrás: TV2
Ennyit változott az évek során az 50 éves Lucy Liuhttp://www.life.hu/sztarok/20181203-ennyit-valtozott-az-evek-soran-az-50-eves-lucy-liu.htmlLucy Liu vasárnap ünnepelte ötvenedik születésnapját. A színésznő akár 10 évet is letagadhatna a korából, hiszen még ma is csodásan néz ki. TV + SztárokOrigoNádai Anikó arról nyilatkozott, hogyan él szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20181203-nadai-aniko-arrol-nyilatkozott-hogyan-el-szerelmevel.htmlMár 8 hónapja jár együtt új kedvesével Nádai Anikó. Most elárulta, milyen a kapcsolatuk. TV + Sztárok--Vasvári Vivien szépészeti beavatkozással kezdhette a hetethttp://www.life.hu/sztarok/20181203-vasvari-vivien-szepeszeti-beavatkozason-kezdhette-a-hetet.htmlDr. Krasznai Zsolttal közös videót osztott meg Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője. Egyelőre nem árulták el, hogy mire készültek, úgy tűnik, szépészeti beavatkozásnak vetheti alá magát a luxusfeleség. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Ginu fél attól, barátja hogyan reagál a hűtlenségére (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181203-valovilag-9-vv-ginu-fel-attol-baratja-hogyan-reagal-a-hutlensegere.htmlA ValóVilág második párbajából VV Csoki került ki győztesen: a fiú egykori szexpartnerét, vagyis Ginut győzte le. A kiesett játékossal a Life.hu riportere, Domszky László beszélgetett. Ginu elárulta, sokat tanult az emberi kapcsolatokról a villában, ám attól nagyon fél, hogyan reagál majd a barátja a hűtlenségére, habár Ginu nem tartja szexnek azt, ami közte és Csoki között történt. TV + SztárokOrigoRihanna legutóbbi fotója zavarba ejtő: vagy ennyire lefogyott, vagy ennyire megretusálták http://www.life.hu/sztarok/20181203-rihanna-legutobbi-fotoja-zavarba-ejto-vagy-ennyire-lefogyott-vagy-ennyire-megretusaltak.htmlAz elmúlt évek alatt néhány kilót felszedett magára a csodás hangú énekesnő, Rihanna, aki legutóbbi fotóján viszont nagyon vékonynak tűnik. TV + Sztárok--Egymás haját gyújtogatták a luxusvilla lányai: miért tették ezt? - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-egymas-hajat-gyujtogattak-a-luxusvilla-lanyai-miert-tettek-ezt-video.htmlA bezártság úgy tűnik, teljesen kifordította magából a Való Világ lányait. Egymás haját gyújtogatták fel.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.