A legbátrabb páros Weisz Fanni pánikroham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legbátrabb páros forgatásán pánikrohamot kapott Weisz Fanni. Férje hiába próbálta megnyugtatni, nem sikerült.

A legbátrabb páros forgatásán durva feladatot kaptak a női versenyzők: egy égő autóban ülve kellett a vízbe csapódniuk. Ennek már a gondolata is halálra rémísztette Weisz Fannit, aki pánikrohamot kapott. A férje is hiába nyugtatta.

"Nem lesz jó, nem tudom. Nem fogok levegőt kapni, ha bent leszek a vízben" - mondta a szépségkirálynő mielőtt beszállt volna az autóban, és még percekig gondolkodott, hogy feladja-e. Végül mégis elindult a kocsiba, de zokogva búcsúzott a férjétől.

Borzasztó érzés volt beülni az autóba, és a legrosszabb az volt, hogy teljesen egyedül éreztem magam Peti nélkül. Rettenetesen féltem. Mikor beültem a kocsiba, már levegőt sem kaptam, annyira izgultam. Szó szerint remegett kezem, lábam, még most is szörnyű visszagondolnom - nyilatkozta Fanni a Borsnak.

Íme, Stohl András eljegyzési fotója: végre láthatjuk a menyasszonyáthttp://www.life.hu/sztarok/20181204-ime-stohl-andras-eljegyzesi-fotoja-vegre-lathatjuk-a-menyasszonyat.htmlMajka tudatatta hírt közösségi oldalán, hogy Stohl András eljegyezte barátnőjét. Egy fotóval gratulált a szerelmeseknek.TV + SztárokOrigoÍme, az öt leggazdagabb színész: Tom Hankstől Johnny Deppighttp://www.life.hu/sztarok/20181203-ime-az-ot-leggazdagabb-szinesz-tom-hankstol-johnny-deppig.htmlAz igazán nagyszabású filmek és sorozatok nemcsak szórakoztatnak, de nagyon sok pénzzel gazdagítják a bennük szereplő színészeket. Talán el sem tudjuk képzelni, a legnagyobb szerepeik hány nullát írtak a sztárok bankszámláján lévő összeg végére. A férfi színészek között a legsikeresebb Jerry Seinfeld, aki producerként és íróként is dolgozott a legjobban jövedelmező sorozatában. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi ismét szörfdeszkán: megmutatta tangás popsijáthttp://www.life.hu/sztarok/20181203-bodi-sylvi-ismet-szorfdeszkan-megmutatta-tangas-popsijat.htmlKöztudott, hogy Bódi Sylvi a szörfözés szerelmese. Most is szenvedélyének hódol, formás popsiját pedig aprócska tangában mutatta meg. TV + SztárokOrigoMajka beszőkült: melíroztatta a haját a rapperhttp://www.life.hu/sztarok/20181203-majka-beszokult-meliroztatta-hajat-a-rapper.htmlMajka kissé feldobta a frizuráját: az egyszínű barna helyett már szőke csíkok is vannak a hajában. TV + SztárokOrigoÁllítólag Curtis elhagyta az autóbaleset helyszínéthttp://www.life.hu/sztarok/20181203-allitolag-curtis-elhagyta-az-autobaleset-helyszinet.htmlCurtis és a menyasszonya a hétvégén szenvedtek autóbalesetet, és állítólag a rapper elsietett a baleset helyszínéről. TV + Sztárok--Nádai Anikó arról nyilatkozott, hogyan él szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20181203-nadai-aniko-arrol-nyilatkozott-hogyan-el-szerelmevel.htmlMár 8 hónapja jár együtt új kedvesével Nádai Anikó. Most elárulta, milyen a kapcsolatuk. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.