Martin Solveig szerette volna, ha twerkel Ada Hegerberg, az első női aranylabdás

Forrás: Getty Images/2018 Aurelien Meunier/Aurelien Meunier -
Ada Hegerberg twerk Martin Solveig Aranylabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ada Hegerberg az első aranylabdás női focista lett, de örömét Martin Solveig egyetlen kérdéssel megsemmisítette.

Idén először adták át az Aranylabda női verzióját, amelyet a Lyon norvég csatára, Ada Hegerberg kapott. A díjat boldogan mosolyogva vette át a világ legjobb női focistája, de az öröme nem tartott sokáig, csak amíg Martin Solveig francia DJ fel nem tett egy olyan kérdést, amellyel sokak szerint sikerült porig aláznia Adát.

Martin Solveig szerette volna, ha twerkel Ada Hegerberg Forrás: Getty Images/2018 Aurelien Meunier/Aurelien Meunier

A DJ megkérdezte a női csatárt, hogy tud-e twerkelni, vagyis tudja-e rázni a fenekét. Ada határozott nemmel válaszolt, egyértelműen látszott rajta, hogy nem örült a felvetésnek. Martin Solveig viselkedése nagyon sokakat felháborított, szexistának tartják a DJ-t.

ValóVilág 9: összeomlott a kamerák előtt VV Ginu - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-osszeomlott-a-kamerak-elott-vv-ginu.htmlVV Ginu kiesése előtt borult ki: elárulta, már megbánta, hogy lefeküdt Csokival és nem tudja, hogyan fog odakint párja szemébe nézni. TV + SztárokOrigoA budapesti világbajnokság után vissza akart vonulni Verrasztó Evelynhttp://www.life.hu/sztarok/20181204-a-budapesti-vilagbajnoksag-utan-vissza-akart-vonulni-verraszto-evelyn.htmlVerrasztó Evelyn elárulta, a budapesti világbajnokság után vissza akart vonulni, de nem tehette. Még szeretne bizonyítani. TV + SztárokOrigoAurelio eljegyezte barátnőjét, Dominikáthttp://www.life.hu/sztarok/20181204-aurelio-eljegyezte-baratnojet-dominikat.htmlAurelio tud még meglepetéseket okozni: A legbátrabb páros című műsor forgatása alatt megkérte barátnője kezét! TV + SztárokOrigoRadics Gigit rengetegen elítélik azért, mert kiejtette az X-Faktorból a saját versenyzőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181204-radics-gigit-rengetegen-elitelik-azert-mert-kiejtette-az-x-faktorbol-a-sajat-versenyzojet.htmlRadics Gigi megdöbbentő döntést hozott szombaton az X-Faktorban: nem engedte tovább saját mentoráltját. Taka kiesett a versenyből, az énekesnő pedig magára haragította a rajongókat. TV + SztárokOrigoA Dal 2019: Dallos Bogi lett A Dal 2019 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181204-a-dal-2019-dallos-bogi-lett-a-dal-2019-musorvezetoje.htmlMagyarország is nevezett a 2019-es Eurovíziós Dalversenyre, amit ezúttal Izraelben rendeznek meg. Ennek előválogatója A Dal című műsor, aminek új műsorvezetője Dallos Bogi lett. Bogi elmondta, hogyan készül az új feladatra, hiszen eddig énekesként próbálkozott. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA legbátrabb páros: pánikrohamot kapott Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20181204-a-legbatrabb-paros-panikrohamot-kapott-weisz-fanni.htmlA legbátrabb páros forgatásán pánikrohamot kapott Weisz Fanni. Férje hiába próbálta megnyugtatni, nem sikerült.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.