A legbátrabb páros TV2 videó Aurelio Caversaccio kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legbátrabb páros című sztárvetélkedő legújabb kiesője Aurelio és Dominika, akiket Weisz Fanniék egy ügyességpróbával küldtek haza.

Nem titkolta a ValóVilág egykori győztese, hogy a pénzért mondott igent a műsorra és mindenáron meg is akarta nyerni, ám a legutóbbi adásban mégis ők búcsúztak.

Aurelio és szerelme bár a párbaj első feladatát toronymagasan megnyerték, az ügyességi, egyensúlyozós feladatban ők bizonyultak gyengébbnek, így ennek értelmében nekik kellett elhagyni A legbátrabb páros máltai rezidenciáját, Weisz Fanniék pedig küzdhetnek tovább a 10 milliós főnyereményért.

Rihanna legutóbbi fotója zavarba ejtő: vagy ennyire lefogyott, vagy ennyire megretusálták http://www.life.hu/sztarok/20181203-rihanna-legutobbi-fotoja-zavarba-ejto-vagy-ennyire-lefogyott-vagy-ennyire-megretusaltak.htmlAz elmúlt évek alatt néhány kilót felszedett magára a csodás hangú énekesnő, Rihanna, aki legutóbbi fotóján viszont nagyon vékonynak tűnik. TV + Sztárok--Majka és Liptai Claudia élő adásban vesztek össze a Sztárban sztár műsorában - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181203-majka-es-liptai-claudia-elo-adasban-vesztek-ossze-a-sztarban-sztar-musoraban-video.htmlAz idei Sztárban sztár című sztárvetélkedő nem szűkölködik vitákban, veszekedésekben sem. Ezúttal Liptai Claudia és Majka feszültek egymásnak. TV + SztárokOrigoŐk az X-Faktor legutóbbi kiesői: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-ok-az-xfaktor-legutobbi-kiesoi-video.htmlTaka és Kovács Pali estek ki a legutóbbi X-Faktor műsorából. TV + Sztárok--VV Era elárulta: VV Hunor nem tudta őt felizgatni – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-vv-era-elarulta-vv-hunor-nem-tudta-ot-felizgatni-video.htmlVv Era és Hunor kapcsolata véget ért. A szőke lány szerint a férfi csak azért van játékban, mert vele szövetkezik. Most próbára akarja tenni őt, nélküle mire fog menni. TV + Sztárok--Tóth Gabi szerelmes fotót posztolt: micsoda boldogsághttp://www.life.hu/sztarok/20181202-toth-gabi-szerelmes-fotot-posztolt-micsoda-boldogsag.htmlTóth Gabi és Krausz Gábor sztárséf le sem tagadhatnák, mennyire imádják egymást. Erről legújabb fotójuk is árulkodik. TV + SztárokOrigoChuck Norris sztárallűrök nélkül érkezett Magyarországra: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181127-chuck-norris-sztarallurok-nelkul-erkezett-magyarorszagra-video.htmlChuck Norris Magyarországra látogatott a Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtő gálájára. Az esemény utáni sajtótájékoztatón a Life.hu is ott lehetett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.