Együtt sétált az elvált Ben Affleck és Jennifer Garner

séta válás Ben Affleck Jennifer Garner gyerekek család elvonókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy Ben Affleck és Jennifer Garner a válásuk után is tartják a kapcsolatot, hiszen közös gyerekeiket igyekeznek egyetértésben nevelni. Most együtt látták sétálni a családot. Vajon újra alakul a románc közöttük? 

Nemrégiben elvonókúrán töltött néhány hetet Ben Affleck alkoholfüggősége miatt. A központba volt felesége, Jennifer Garner vitte be.

Most is együtt kapták lencsevégre őket a lesifotósok, amint gyerekeikkel sétáltak iskola után. Megindultak a pletykák, hogy talán ismét van köztük valami, újra egyesül a család, ám a képek alapján úgy tűnik, nem egy idilli sétáról van szó.

Elég távol sétáltak egymástól, feszültnek tűntek a képeken. Valószínűleg csak arról van szó, hogy igyekeznek baráti viszonyt ápolni, egyetértésben nevelni a gyerekeiket.

Együtt sétált a sztárpár Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/X17online.Com

Osvárt Andi Bochkor Gáborral való kapcsolatáról vallott: ez volt a legnagyobb veszekedésükhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-osvart-andi-bochkor-gaborral-valo-kapcsolatarol-vallott-ez-volt-a-legnagyobb-veszekedesuk.htmlOsvárt Andi nagy veszekedést szított, amikor belekukkantott Bochkor Gábor telefonjába. A színésznő és a rádiós több mint egy évtizeddel ezelőtt jártak egymással, kapcsolatuk viharos és szenvedélyes volt, a legdurvább veszekedésük pedig néhány SMS miatt kezdődött. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoElsikkasztotta Király Linda pénzét a menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20181205-elsikkasztotta-kiraly-linda-penzet-a-menedzsere.htmlKiderült, mi lehet az oka annak, hogy Király Lindából a mai napig nem lett világsztár. TV + SztárokOrigoSoma megpofozta Nádai Anikót A konyhafőnök VIP – A séfek csatájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-soma-megpofozta-nadai-anikot-a-konyhafonok-vip-a-sefek-csatajaban.htmlElragadták az indulatai Soma Mamagésát A konyhafőnök VIP – A séfek csatája című műsorban. Megpofozta csapattársát, Nádai Anikót, aki másként akarta az előnyüket kihasználni, mint ő. TV + Sztárok--Gáspár Győző hófehér, kényelmes koporsót szeretne magánakhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-gaspar-gyozo-hofeher-kenyelmes-koporsot-szeretne-maganak.htmlGáspár Győző tévés munkái mellett koporsókat árul. Mint mondja, szereti, amit csinál, és már azt is kiválasztotta, ő melyikben szeretne majd nyugodni. TV + SztárokOrigoRácz Gigi terhességéről vallott: első kisbabájukat elvesztettékhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-racz-gigi-terhessegerol-vallott-elso-kisbabajukat-levesztettek.htmlGigi örömmel jelentette be közösségi oldalán legnagyobb boldogságát, vagyis azt, hogy várandós. Azonban egy szomorú esetre is fény derült: első kisbabájukat elvesztették. TV + SztárokOrigoVV Ginu apja nem áll szóba a lányával, amiért a villában élőben szexelthttp://www.life.hu/sztarok/20181205-vv-ginu-apja-nem-all-szoba-lanyaval-amiert-a-villaban-eloben-szexelt.htmlVV Ginu esett ki a Csokival való párbajban. Miután kijött a villából, állítása szerint édesapján kívül mindenkivel sikerült rendeznie a viszonyát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.