Verekedésbe keveredett Deák Bárdos Mihály

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
vita Deák Bárdos Mihály verekedés rendőrség nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verekedésbe keveredett Deák Bárdos Mihály birkózó.

Egy berekfürdői hotelben összeszólalkozott egy szolgálaton kívüli hivatalos személlyel Deák Bárdos Mihály – számolt be róla a Bors. A lap azt írja, a 43 éves Eb-győztes, hatszoros vb-ezüstérmes birkózó a szóváltás közben meg is ütötte vitapartnerét.

A karcagi kapitányság testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárásban vizsgálja az eset körülményeit. A folyamatban lévő nyomozással kapcsolatban bővebb információval nem tudunk szolgálni” – idézi a lap a rendőrségi közleményt.

A sportoló nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyben.

Deák Bárdos Mihály verekedésbe keveredett Forrás: MTI/Kollányi Péter
Sztárok, akik arról híresek, hogy nem csinálnak semmit: Paris Hiltontól Kevin Federline-ighttp://www.life.hu/sztarok/20181205-sztarok-akik-arrol-hiresek-hogy-nem-csinalnak-semmit-paris-hiltontol-kevin-federline-ig.htmlA kezdetek kezdetén még azért vált híressé valaki, mert valami maradandót, figyelemre méltót tett le az asztalra: gyönyörűen énekelt, lebilincselő alakítást nyújtott egy filmben, vagy egyéb kivételes tehetsége volt, ami miatt felfigyeltek rá az emberek. Mára azonban már nem kell feltétlenül tenni valami értékes dolgot tenni azért, hogy valaki híres, vagy inkább hírhedt legyen. Akadnak bőven olyan celebek, akik éppen arról híresek, hogy különösebben semmit nem csinálnak. TV + SztárokOrigoA Dal 2019: az X-Faktor felfedezettje, az USNK is nekivág a versenynekhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-a-dal-2019-az-x-faktor-felfedezettje-az-usnk-is-nekivag-a-versenynek.htmlAkár X-Faktorosok is képviselhetik Magyarországot az izraeli Eurovízión, ugyanis ByeAlex mentorált csapata, az USNK is bejutott A Dal 30 fős mezőnyébe. A fiatalok most interjút adtak a Life.hu-nak és beszéltek többek között arról is, miért indította elő őket a versenyen a mentoruk, hiszen a Kedvesem előadója korábban többször is cikinek nevezte a dalfesztivált. TV + SztárokOrigoIszak Eszti száznapos tojást kóstolthttp://www.life.hu/sztarok/20181205-iszak-eszti-szaznapos-tojast-kostolt.htmlIszak Eszti nem mindennapi tettre vállalkozott: megkóstolta a száznapos tojást. TV + Sztárok--Soma megpofozta Nádai Anikót A konyhafőnök VIP – A séfek csatájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-soma-megpofozta-nadai-anikot-a-konyhafonok-vip-a-sefek-csatajaban.htmlElragadták az indulatai Soma Mamagésát A konyhafőnök VIP – A séfek csatája című műsorban. Megpofozta csapattársát, Nádai Anikót, aki másként akarta az előnyüket kihasználni, mint ő. TV + Sztárok--Osvárt Andi Bochkor Gáborral való kapcsolatáról vallott: ez volt a legnagyobb veszekedésükhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-osvart-andi-bochkor-gaborral-valo-kapcsolatarol-vallott-ez-volt-a-legnagyobb-veszekedesuk.htmlOsvárt Andi nagy veszekedést szított, amikor belekukkantott Bochkor Gábor telefonjába. A színésznő és a rádiós több mint egy évtizeddel ezelőtt jártak egymással, kapcsolatuk viharos és szenvedélyes volt, a legdurvább veszekedésük pedig néhány SMS miatt kezdődött. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoÁbel Anita nem kímélte Bochkor Gábort: a szingli sztár a NŐComment adásában osztotta ki a szintén szinglivé vált rádiósthttp://www.life.hu/sztarok/20181205-abel-anita-nem-kimelte-bochkor-gabort-a-szingli-sztar-a-nocomment-adasaban-osztotta-ki-a-szinten.htmlA NőComment című beszélgetős műsorban Bochkor Gábor volt Ábel Anita, Dobó Kata és Osvárt Andrea vendége. A műsor felvétele még azelőtt készült, mielőtt a rádiós elárulta volna, szakított Várkonyi Andival. Ám így is kapott hideget-meleget. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.