VV Ginu apja nem áll szóba a lányával, amiért a villában élőben szexelt

Forrás: RTL Klub -
Való Világ 9 szex család VV Ginu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Ginu esett ki a Csokival való párbajban. Miután kijött a villából, állítása szerint édesapján kívül mindenkivel sikerült rendeznie a viszonyát.

VV Ginu édesapja teljesen kiborult, amiért lánya mindenki szeme láttára alig pár nappal a beköltözés után szexelt a villában. A férfi még a közösségi oldalakról is törölte magát.

VV Ginu Forrás: RTL Klub

„Megromlott a viszonyom apámmal, de szeretném megbeszélni vele a dolgokat. Egyelőre arra várok, hogy ő keressen meg, de majd meglátjuk. Anyától tudom, hogy most ki van bukva a szereplésem miatt, még a Facebookját is törölte. Emellett is számos rossz dolog ért, ezért mentem be a villába, hogy kicsit új erőre kapjak, de kijőve úgy érzem, képes leszek mindent irányítani magam körül” – mesélte a Blikknek a lány, aki elárulta, szerelme megbocsátotta neki a villaszexet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.