Meghan Markle otthon szeretné világra hozni gyermekét

Forrás: AFP/Jason Dorday -
királyi család Meghan Markle szülés Katalin hercegné kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalintól eltérően Meghan Markle nem a kórházban, hanem otthon fogja világra hozni gyermekét.

Kiderült, mit tervez Meghan Markle: Katalin hercegnéhez hasonlóan ő is a hipnoszülést választja. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy rengeteget kell pihennie, és olyan gyakorlatokat kellett végeznie a 34. hét után, hogy a baba a megfelelő helyzetbe kerüljön a szüléshez.

Emellett egészséges ételeket kell fogyasztania, és sportolnia is kell, a jóga és az úszás remek választás lehet például ahhoz, hogy az izmait ellazítsa a szülésre.

Sógornőjével ellentétben azonban úgy tervezi, nem a kórházban szül, hanem otthon, a windsori Frogmore Cottage nevű birtokon, ráadásul a kicsit mindenképp természetes úton szeretné világra hozni – számolt be róla a Daily Mail.

Meghan hercegné otthon szeretne szülni Forrás: AFP/Jason Dorday
Emma Watson pucér fotót töltött fel az Instagram-oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20181206-emma-watson-pucer-fotot-toltott-fel-az-instagram-oldalara.htmlEmma Watson egy meztelen nő képét töltötte fel az Insatgram-oldalára, a rajongói pedig sokkot kaptak: azt hitték, ő látható a képen. TV + SztárokOrigoPumped Gabo megcsinálta: a Föld két féltekéjére tette heréithttp://www.life.hu/sztarok/20181206-pumped-gabo-megcsinalta-a-fold-ket-feltekejere-tette-hereit.htmlÚgy tűnik, nagy tettet hajtott végre Pumped Gabo. Legalább az Instagram-oldalára feltöltött videóhoz azt írta: történelmi pillanat. Ennek a nagy dolognak pedig nem máshoz van köze, mint a heréihez. TV + Sztárok--Palik László visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20181206-palik-laszlo-visszater-a-kepernyore.htmlPalik László visszatér: ő vezeti a TV2 hamarosan induló Exatlon Hungary című műsorát. TV + SztárokOrigoA munkába menekült felesége halála után a Família Kft. Kövér Lajosa, Nagy Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-a-munkaba-menekult-felesege-halala-utan-a-familia-kft-kover-lajosa-nagy-zoltan.htmlA Família Kft. Kövér Lajosa négy éve özvegyült meg, azóta a munkába temetkezik. TV + SztárokOrigoLeszbikus szerelmével kapták le Demi Moore-thttp://www.life.hu/sztarok/20181206-leszbikus-szerelmevel-kaptak-le-demi-mooret.htmlLesifotósok kapták le Demi Moore-t és állítólagos leszbikus szerelmét. TV + Sztárok--Fördős Zé újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20181206-fordos-ze-ujra-szerelmes.htmlA Konyhafőnök VIP zsűrije már nem szingli, pár hónapja ismét kapcsolatban él. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.