Egy barátjánál húzta meg magát az anyagi gondokkal küzdő Ambrus Zoltán

Forrás: rtl.hu -
Irigy Hónaljmirigy Ambrus Zoltán anyagi gondok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rossz hírek érkeztek Ambrus Zoltánról, az Irigy Hónaljmirigy egykori tagjáról: el kell adnia a házát, és jelenleg egy barátjánál húzza meg magát.

Évek óta anyagi problémákkal küzd az Irigy Hónaljmirigy egykori tagja, Ambrus Zoltán. Nemrég írtunk róla, hogy a családi házát is el kell adnia, és úgy tűnik, a helyzet továbbra sem javul. Egy ismerőse elmondása szerint az énekes, miután elvált a feleségétől, nagyon lefogyott, alkalmi munkákból él, és jelenleg egy barátjánál húzza meg magát.

Talpra akart ő állni, és vissza akart térni aktívan a zenéléshez, de amilyen nagy lelkesedéssel időnként belevágott a csapatmunkába, olyan hirtelen el is fáradt ebbe az egészbe. Sajnos kártyavárként dől össze körülötte minden, folyamatosan csúszik lefelé az élete" – nyilatkozta egy ismerőse a Kiskegyednek.

Ambrus Zoltán bajban van Forrás: rtl.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.