Nem nyugodhat meg Bíró Ica: májusig kapott haladékot a kiköltözésre

otthon tartozás devizahitel Bíró Ica kiköltöztetés ultimátum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bíró Ica májusig kapott haladékot: eddig tart a kilakoltatási moratórium. A fitneszlady az utóbbi hónapokban élete talán legnehezebb időszakát élte át, ezt már rokonai sem tudták tétlenül nézni, és elvitték őt egy kicsit feltöltődni.

Bíró Ica november közepéig kapott haladékot, hogy elhagyja otthonát a devizatartozása miatt, de végül nem érkeztek meg a végrehajtók. A fitneszladynek azóta újabb ultimátumot adtak, a végrehajtó május 3-át jelölte meg mint új elbitorlási időpontot. Így most egy kicsit fellélegezhet, és összeszedheti magát. Utóbbiról rokonai is gondoskodnak: nemrég elvitték Icát egy kicsit feltöltődni.

A kilakoltatási moratórium előtti stressz nagyon megviselt idegileg, túlfeszült nálam a húr, többször nagyon rosszul lettem. Orvosi tanácsra ki kellett szállnom egy lélegzetvételnyi időre a devizakatasztrófa mókuskerekéből! Szeretteim és a társam gondoskodott egy jó pihenésről, kikapcsolódásról, így egy pár napra sikerült a hátam mögött hagyni mindent, hogy regenerálódni és gyógyulni tudjak. Egy nagyon napos országba vittek, ahol volt lehetőségem szó szerint töltődni pozitív energiával, és összeszedni magam, testileg, lelkileg" – idézi Bíró Ica szavait a Blikk Rúzs.

Bíró Ica tavaszig kapott haladékot Forrás: RTL Klub
ValóVilág 9: Krisztián ököllel verte az asztalt, Vivienre lett dühöshttp://www.life.hu/sztarok/20181207-valovilag-9-krisztian-okollel-verte-az-asztalt-vivienre-lett-duhos.htmlDühbe gurult és meglehetősen agresszív lett VV Krisztián a ValóVilág 9 villájában, amikor VV Vivien poénkodni próbált fele. A veszekedés vége az lett, hogy a férfi ököllel belebokszolt az asztalba, majd néhány keresetlen szót intézett villabeli kedveséhez. TV + Sztárok--Fordulat a perben: Pártos Csilla hozott egy tanúthttp://www.life.hu/sztarok/20181207-fordulat-a-perben-partos-csilla-hozott-egy-tanut.htmlMég mindig nem csillapodtak a kedélyek Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között. A színésznő még mindig vissza akarja kapni a házát, Pártos azonban nem hajlandó felszólítani a fiát, hogy költözzön ki onnan. A műsorvezetőnő most egy tanút hozott a bíróságra. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSMS-ben szakított a párja Kisóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20181207-smsben-szakitott-parja-kisoval.htmlKisó elárulta, két évvel ezelőtt az akkori kedvese SMS-ben szakított vele. Máig nem talált rá újra a szerelem. TV + SztárokOrigoGyörgy herceg helikopteres fotót kért édesapjától, Vilmos hercegtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-gyorgy-herceg-helikopteres-fotot-kert-edesapjarol-vilmos-hercegtol.htmlKiderült, mit kért György herceg az édesapjától, Vilmostól, mielőtt elutaztak Ciprusra. TV + Sztárok--Tóth Andi elárulta, mennyit keres a számaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20181207-toth-andi-elarulta-mennyit-keres-a-szamaival.htmlTóth Andi megmutatta követőinek, mennyi jogdíj is folyik be hozzá havonta a dalaiból. TV + SztárokOrigoMeghan Markle otthon szeretné világra hozni gyermekéthttp://www.life.hu/sztarok/20181206-meghan-markle-otthon-szeretne-vilagra-hozni-gyermeket.htmlKatalintól eltérően Meghan Markle nem a kórházban, hanem otthon fogja világra hozni gyermekét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.