Otthonában érte baleset Medveczky Ilonát: idén nem fogja tudni feldíszíteni a fenyőfáját

Forrás: Polyak Attila -
fenyőfa Medveczky Ilona otthon baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén biztosan nem fogja tudni feldíszíteni az udvarán álló fenyőfát Medveczky Ilona, a napokban ugyanis kisebb balesetet szenvedett.

Medveczky Ilona 77 évesen is remek formában van, ám úgy tűnik, idén nem adatik meg neki az az öröm, hogy feldíszítse a fenyőfáját, ugyanis a napokban baleset érte a konyhában.

Egy konyhabútor omlott össze alattam. A könyökömet és a térdemet is nagyon beütöttem, egy kicsit sántikálok is. Persze meggyógyulok majd, de mérges vagyok, mert emiatt ki kell hagynom egy számomra fontos dolgot. Idén nem merem feldíszíteni a kertemben álló, húsz méter magas fenyőt. Borzalmas lenne még egy ünnepi balesetet szenvedni" – idézi a művésznő szavait a Színes Ászból a Blikk.

Medveczky Ilonát baleset érte Forrás: Polyak Attila
Fordulat a perben: Pártos Csilla hozott egy tanúthttp://www.life.hu/sztarok/20181207-fordulat-a-perben-partos-csilla-hozott-egy-tanut.htmlMég mindig nem csillapodtak a kedélyek Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között. A színésznő még mindig vissza akarja kapni házát, Pártos azonban nem hajlandó felszólítani fiát, hogy költözzön ki onnan. A műsorvezetőnő most egy tanút hozott a bíróságra. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSMS-ben szakított a párja Kisóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20181207-smsben-szakitott-parja-kisoval.htmlKisó elárulta, két évvel ezelőtt az akkori kedvese SMS-ben szakított vele. Máig nem talált rá újra a szerelem. TV + SztárokOrigoGyörgy herceg helikopteres fotót kért édesapjától, Vilmos hercegtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-gyorgy-herceg-helikopteres-fotot-kert-edesapjarol-vilmos-hercegtol.htmlKiderült, mit kért György herceg az édesapjától, Vilmostól, mielőtt elutaztak Ciprusra. TV + Sztárok--Csonka András telefonfüggő: napi hét órát is használjahttp://www.life.hu/sztarok/20181207-csonka-andras-telefonfuggo-napi-het-orat-is-hasznalja.htmlCsonka Andrásnak rá kellett ébrednie, hogy bizony súlyos függőséggel küzd, ám kezeltetni nem akarja magát. TV + Sztárok--Így fogadta Marsi Anikó a férje, Palik László elköltözéséthttp://www.life.hu/sztarok/20181207-igy-fogadta-marsi-aniko-musorvezeto-ferje-palik-laszlo-elkoltozeset.htmlA TV2 műsorvezetője, Marsi Anikó a férje, Palik Laci nélkül tölti a karácsony nagy részét, hiszen a legendás sportriporter karácsony másnapján Dominikára költözik egy kisebb időre. Azt, hogy Anikó hogyan fogadta a férje döntését, miszerint Ausztrália, majd Mallorca után Dominikán fog dolgozni, ezt a Life.hu-nak elmondta. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoTóth Andi elárulta, mennyit keres a számaivalhttp://www.life.hu/sztarok/20181207-toth-andi-elarulta-mennyit-keres-a-szamaival.htmlTóth Andi megmutatta követőinek, mennyi jogdíj is folyik be hozzá havonta a dalaiból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.