Hosszú Katinka a válásáról és a jövőjéről nyilatkozott

Fotó: Koncz Márton - Origo -
úszás válás Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka nagyon viszontagságos időket élt, és ugyan még mindig nincs teljesen vége a megpróbáltatásoknak, a motivációjából sosem veszített, akkor sem, amikor nem volt erős. 

Hosszú Katinka háta mögött megterhelő időszak van, és még nincs teljesen vége, de a nehézségek ellenére az úszónő nem veszített a motivációjából. Ugyan nem volt mindig a legkiegyensúlyozottabb a magánéletében, a medencében mindig a maximumot hozta, hiszen számára az úszás nemcsak sport, hanem gyógyító erejű is.

Hosszú Katinka a válásáról és a jövőről nyilatkozott Fotó: Koncz Márton - Origo

Nem mindig tudtam erős maradni.

BlikknekUgyanúgy tudok edzeni, mint 15-20 évvel ezelőtt, és a regenerálódás is ugyanúgy megy, mint korábban. A Világkupán olyan eredményeket értem el, amelyek bizonyítják, hogy a formám kezd a régi lenni"Most azt mondom, hogy a 2020-as tokiói olimpia után is szeretnék úszni, de majd meglátjuk. Úgy tervezem, hogy a sportág mellett maradok a későbbiekben. A jövőmet a pszichológia irányában is el tudom képzelni, hiszen ez irányú végzettségem van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.