Új zsűritagokkal és műsorvezetővel indul a Dal 2019

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Mező Misi A Dal 2019 Both Miklós Fehérvári Gábor Alfréd Vincze Lilla Dallos Bogi Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Duna Televízió 2019-ben is a nézőivel közösen keresi Magyarország dalát, a pályázatra idén 416-an neveztek. A Dal 2019 élő adásait január 19-étől szombat esténként, hat héten keresztül kísérhetik figyelemmel a nézők a Duna Televízión. Az, hogy melyik lesz Magyarország legjobb dala, a február 23-i döntőben derül majd ki.

Jövőre is négytagú zsűri véleményezi a dalokat. Both Miklós, Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett, kétszeres Fonogram- és Budai-díjas zeneszerző, a Napra együttes énekese, gitárosa és zeneszerzője negyedik alkalommal mond véleményt, míg Mező Misi, a Magna Cum Laude énekes-gitárosa másodszor tér vissza A Dal stúdiójába. Mellettük két új zsűritagot láthatnak a nézők. Vincze Lilla zenész, dalszerzőt, aki a Napóleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője, a negyedik zsűritag 2019-ben Nagy Feró énekes lesz - írja a Ripost.

Fehérvári Gábor Alfréd új műsorvezetőtárssal, Dallos Bogival köszönti a Duna Televízió nézőit hétről hétre.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.