Sokan azt gyanítják, hamarabb érkezhet Meghan Markle babája

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
terhesség pocak Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepően nagyot nőtt Meghan Markle babapocakja az utóbbi hetekben. Lehet, hogy hamarabb érkezik a kicsi?

A palota október közepén jelentette be, hogy Meghan Markle gyermeket vár. Akkor azt írták a hivatalos közleményben, hogy a hercegné tavasszal fog szülni. Most viszont felmerült a gyanú, hogy a baba ennél hamarabb jöhet. Harry herceg feleségének pocakja az utóbbi hetekben hatalmasat nőtt – legalábbis erről árulkodnak a friss lesifotók. A The Sun azt írja, lehet, hogy a kicsi már februárra világra jön.

Hirtelen megnőtt Meghan pocakja Forrás: NORTHFOTO/KGC Photo Agency LLP/Kgc-102/189

A lap megkérdezett erről egy szakértőt is, aki elárulta, mi lehet az oka annak, hogy ilyen rohamosan elkezdett a hercegné babapocakja nőni.

Több tényező is befolyásolhatja a babapocak méretét, így meghatározni, hogy hányadik hónapban jár, nagyon nehéz. A magasabb nők esetében például sokszor kisebbnek tűnik a has. Első trimeszterben azért is tűnhet sokkal kisebbnek, mert akkor még erősebben tartják az izmok. De fordulhat úgy is a kicsi, hogy a feje van kifelé, ekkor például nagyobbnak látszik. Egyébként a középső trimeszterben tarthat Meghan, ez a legjobb szakasz, ekkorra már megszűnik a rosszullét és a fáradtságérzet, és a hátfájás, gyomorégés, gyakori vizelési inger pedig csak később fog jelentkezni” – magyarázta Dr. Jarvis.

Berki Krisztián megmutatta, milyen volt titkos esküvőjük: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-berki-krisztian-megmutatta-milyen-volt-titkos-eskuvojuk-foto.htmlTitkos esküvőn mondta ki a boldogító igent Berki Kriszitán és Katona Renáta, azaz Mazsi. Erre A legbátrabb páros forgatásán derült fény. Most fotót is mutattak a nagy napról. TV + SztárokOrigoIstenes Bence nem folytatja a német X-Factort: a csatorna nem vállal több évadot a műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-istenes-bence-nem-folytatja-a-nemet-x-factort-a-csatorna-nem-vallal-tobb-evadot-a-musorbol.htmlIstenes Bence jövőre szinte biztosan nem lesz a német X-Factor műsorvezetője, a csatorna ugyanis alacsony nézettségre hivatkozva nem csinál több évadot a műsorból. TV + Sztárok--VV Krisztiánt küldték párbajozni a villalakókhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-vv-krisztiant-kuldtek-parbajozni-a-villalakok.htmlDöntöttek a villalakók: hamarosan Krisztiánnak kell párbajoznia. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: Gesztesi Károly esett ki az elődöntőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181210-sztarban-sztar-gesztesi-karoly-esett-ki-az-elodontoben.htmlA Sztárban sztár elérkezett a végéhez, az ország házibulijának elődöntője vasárnap lezárult, és így kialakult a döntős csapat. Valakinek ehhez azonban távoznia kellett, ő éppen a végső megmérettetés előtt esett ki a versenyből. TV + SztárokOrigoValóVilág: Krisztián pajzán játékra invitálta Csokit (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181209-valovilag9-krisztian-pajzan-jatekra-invitalta-csokit.htmlKrisztián próbára tette Csoki merészségét, ugyanis az olasz csődörnek azt kellett tennie Erával, mint amit Krisztián tett Vivivel. TV + SztárokOrigoNicole Holliday műsorvezetőnő bikinis fotóitól forr az internethttp://www.life.hu/sztarok/20181209-nicole-holliday-musorvezetono-bikinis-fotoitol-forr-az-internet.htmlA sportrajongóknak bizonyára nem ismeretlen Nicole Holliday, az Arsenal TV műsorvezetője, aki most bikinis fotókkal árasztotta el a közösségi oldalát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.