Baronits Gábort félmeztelenül örökítette meg Balázs Andrea

Balázs Andrea félmeztelen Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baronits Gábort sikerült érdekes helyzetben megörökítenie Balázs Andinak: a színészt félmeztelenül kapta lencsevégre.

Balázs Andi igen kínos helyzetben örökítette meg Baronits Gábort: a színésznő a színházi mosdóban nyitott rá a színészre, aki éppen egy kádban állt félmeztelenül! Éppen a szakállától szabadult meg Gábor, ugyanis egy előadásra készült fel éppen, amelyben fiatal fiút alakított, ezért kénytelen volt borotválkozni. Persze nem volt ínyére, hogy Balázs Andi megörökíti, de nem tudott ellene mit tenni.

Baronits Gábort félmeztelenül örökítette meg Balázs Andi Forrás: Instagram/Balázs Andi
Bódi Sylvinek szörfözés közben tört ketté a szörfdeszkájahttp://www.life.hu/sztarok/20181211-bodi-sylvinek-szorfozes-kozben-tort-kette-a-szorfdeszkaja.htmlBódi Sylvinek szörfözés közben tört ketté a szörfdeszkája. Szerencsére neki nem esett baja. TV + SztárokOrigoTóth Vera megtalálta kutyáját, hazatalált az ebhttp://www.life.hu/sztarok/20181211-toth-vera-megtalalta-kutyajat-hazatalalt-az-eb.htmlA kertből szökött ki Tóth Vera énekesnő, kutyája, Carlos. Sokáig nem találták az ebet, az énekesnő kétségbeesve várta haza. Most hazatalált a kutyus. TV + Sztárok--Radics Gigi a fenekét rázva vonult be az X-Faktorba - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181211-radics-gigi-a-feneket-razva-vonult-be-az-xfaktorba-video.htmlAz X-Faktor legutóbbi adásának kétségkívül az egyik legemlékezetesebb pillanata Radics Gigihez fűződik, aki a fenekét rázva vonult be a stúdióba. TV + SztárokOrigoIszak Eszti melltartóban szexizik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181211-iszak-eszti-melltartoban-szexizik.htmlIszak Eszti újabb szexi fotót posztolt a közösségi oldalára, ezúttal melltartóban mutatta meg magát. TV + SztárokOrigoVV Reni VV Csoki miatt ordítozott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181211-vv-reni-vv-csoki-miatt-orditozott-video.htmlVV Csoki és Reni kapcsolata a villában igen viharos. A fiatal lány nehezen viseli a magát olasznak mondó macsó csajozásait és stílusát. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia szerződését nem hosszabbította meg a TV2 - kisfia miatt nem akar kötöttségekethttp://www.life.hu/sztarok/20181211-liptai-claudia-szerzodeset-nem-hosszabbitotta-meg-a-tv2-kisfia-miatt-nem-akar-kotottsegeket.htmlLiptai Claudia 17 év után elhagyja a TV2 csatornáját, és a maga ura szeretne lenni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.