Strommer Soma lett a Ninja Warrior Hungary győztese

győztes Strommer Soma Ninja Warrior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a Ninja Warrior Hungary, a nagy megméretés legeredményesebb versenyzője pedig Strommer Soma lett. 

A Ninja Warrior Hungary embert próbáló feladatai sok tapasztalt versenyzőn kifogtak, a monumentális akadálypályát sokaknak nem sikerült legyőzniük. A 20 döntős versenyző közül Strommer Soma teljesített a legjobban, így ő nyerte meg a világ egyik legnagyobb kihívását. A fiú, aki még 20 éves sincs, mindenkit maga mögé utasított, a teljesítménye lenyűgöző!

Tóth Vera megtalálta kutyáját, hazatalált az ebhttp://www.life.hu/sztarok/20181211-toth-vera-megtalalta-kutyajat-hazatalalt-az-eb.htmlA kertből szökött ki Tóth Vera énekesnő, kutyája, Carlos. Sokáig nem találták az ebet, az énekesnő kétségbeesve várta haza. Most hazatalált a kutyus. TV + Sztárok--Radics Gigi a fenekét rázva vonult be az X-Faktorba - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181211-radics-gigi-a-feneket-razva-vonult-be-az-xfaktorba-video.htmlAz X-Faktor legutóbbi adásának kétségkívül az egyik legemlékezetesebb pillanata Radics Gigihez fűződik, aki a fenekét rázva vonult be a stúdióba. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné egyik munkatársa felmondott, nem hajlandó maradnihttp://www.life.hu/sztarok/20181211-meghan-hercegne-egyik-munkatarsa-felmondott-nem-hajlando-maradni.htmlA királyi család több alkalmazottja is felmondott az utóbbi időben. Most Meghan hercegné egy közvetlen munkatársa döntött úgy, hogy nem hajlandó tovább maradni. A pletykák szerint ez a hercegné nehéz természetének is köszönhető. TV + Sztárok--Iszak Eszti melltartóban szexizik: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181211-iszak-eszti-melltartoban-szexizik.htmlIszak Eszti újabb szexi fotót posztolt a közösségi oldalára, ezúttal melltartóban mutatta meg magát. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Csoki VV Erával csókolózott a vécében (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181211-valovilag-9-vv-csoki-vv-eraval-csokolozott-a-veceben.htmlVV Csoki nagyon rányomult Erára, és sikerrel járt. Mondjuk sokáig nem kellett győzködnie a lányt... TV + SztárokOrigoVV Reni VV Csoki miatt ordítozott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181211-vv-reni-vv-csoki-miatt-orditozott-video.htmlVV Csoki és Reni kapcsolata a villában igen viharos. A fiatal lány nehezen viseli a magát olasznak mondó macsó csajozásait és stílusát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.