A királyi család egy soha nem látott fotót mutatott Harry és Meghan esküvőjéről

Forrás: AFP/Jason Dorday -
esküvő királyi család Meghan hercegné tűzijáték Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kensington-palota Instagram-oldalán egy olyan fotóval kedveskedett követőinek, amely Harry herceg és Meghan hercegné esküvőjén készült. Eddig ezt a képet nem láthatta a nyilvánosság. 

Harry herceg és Meghan hercegné májusban kelt egybe. Akkor számos fotót láthattunk a nagy napról, de természetesen csak a ceremóniáról, a privát fogadás már csak a családnak és a meghívottaknak szól.

A Kensington-palota most egy olyan fotót mutatott Instagram-oldalán, amely a fogadáson készült. Ezt a képet eddig nem láthatta a nyilvánosság. Látszik, hogy az újdonsült hercegné itt már nem az esküvői ruháját viseli, hanem azt, amit a privát eseményre készíttetett.

A kép további érdekessége nemcsak a tűzijáték, hanem az is, hogy a Frogmore House-ban készült, ami hamarosan a hercegi pár otthona lesz.

Keanu Reeves és Jessica Alba is látott már szellemethttp://www.life.hu/sztarok/20181213-keanu-reeves-es-jessica-alba-is-latott-mar-szellemet.htmlSokan hátborzongató, félelmetes élményként mesélnek egy-egy ilyen találkozásról, mások elfogadják a szellemek létezését, sőt, szívesen osztoznak velük az otthonukon. A sztárok között is van, aki így, van, aki úgy viszonyul a hívatlan látogatóhoz. Az biztos, hogy a nők sokkal nyitottabbak és fogékonyabbak a természetfeletti jelenségek befogadására, vagy a férfiak egyszerűen csak nem merik bevallani. Csupán egyetlen macsó sztár vállalta be, hogy elárulja, valójában ő is látott szellemet gyerekkorában. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: eldöntötték a lakók, hogy Krisztiánt vagy Adrit támogatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20181214-valovilag-9-eldontottek-a-lakok-hogy-krisztiant-vagy-adrit-tamogatjak.htmlPárbajra készül a ValóVilág 9 villájában Krisztián és Adri. A többi villalakónak pedig választania kellett, hogy kit támogatnak. Két táborra szakadtak. TV + Sztárok--Ördög Nóra szexi fotót posztolt magárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181214-ordog-nora-szexi-fotot-posztolt-magarol.htmlRitkán készül ennyire szexi fotó Ördög Nóráról, mint amilyet nemrég tett közzé a csinos műsorvezető közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoDér Heni egy plázában forgatta új klipjét elképesztően szexi szerelésbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181214-der-heni-egy-plazaban-forgatta-uj-klipjet-elkepesztoen-szexi-szerelesben.htmlÚj klipjének forgatásáról töltött fel fotót közösségi oldalára Dér Heni. Úgy tűnik, mintha egy szál kabátban vásárolgatna. TV + SztárokOrigoNem emelnek vádat Czeizel Endre szeretője ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20181214-nem-emelnek-vadat-czeizel-endre-szeretoje-ellen.htmlKiderült: nem emelnek vádat Czeizel Endre szeretője, Dóra ellen. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoValóVilág 9: Reni és Vivi hatalmas veszekedést produkáltakhttp://www.life.hu/sztarok/20181213-valovilag-9-reni-es-vivi-hatalmas-veszekedest-produkaltak.htmlKrisztián hazugságvizsgálatra küldené villabeli kedvesét, Vivient. Arra kíváncsi, vajon a lány szerelmes-e belé, és volt-e valami közte és Csoki között. Enne kapcsán robbant ki a ValóVilág 9 történetének egyik legnagyobb veszekedése. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.