Gombos Edina és férje, Alberto a 14. házassági évfordulóját ünnepli

házasság család házassági évforduló Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizennegyedik házassági évfordulóját ünnepli Gombos Edina és férje, Alberto.

Gombos Edina és férje, Alberto közel másfél évtizeddel ezelőtt jött össze. Bár annak idején a csinos műsorvezetőt sokan lebeszélték a kubai férfiról, ő kitartott választottja mellett, két közös gyermekük született és a mai napig boldog házasságban élnek floridai otthonukban.

Ezúttal a tizennegyedik házassági évfordulójukat ünneplik, amelynek alkalmából néhány közös fotót ki is posztolt közösségi oldalára Edina.

Gombos Edina nagyon boldog férjével, Albertóval Forrás: Facebook/Gombos Edina
Egy amerikai nő azt állítja, ő Diana hercegné nagynénjehttp://www.life.hu/sztarok/20181213-egy-amerikai-no-allitja-o-diana-hercegne-nagynenje.htmlEgy 75 éves amerikai nő azt állítja, ő Diana hercegné nagynénje. TV + Sztárok--Keanu Reeves és Jessica Alba is látott már szellemethttp://www.life.hu/sztarok/20181213-keanu-reeves-es-jessica-alba-is-latott-mar-szellemet.htmlSokan hátborzongató, félelmetes élményként mesélnek egy-egy ilyen találkozásról, mások elfogadják a szellemek létezését, sőt, szívesen osztoznak velük az otthonukon. A sztárok között is van, aki így, van, aki úgy viszonyul a hívatlan látogatóhoz. Az biztos, hogy a nők sokkal nyitottabbak és fogékonyabbak a természetfeletti jelenségek befogadására, vagy a férfiak egyszerűen csak nem merik bevallani. Csupán egyetlen macsó sztár vállalta be, hogy elárulja, valójában ő is látott szellemet gyerekkorában. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Reni és Vivi hatalmas veszekedést produkáltakhttp://www.life.hu/sztarok/20181213-valovilag-9-reni-es-vivi-hatalmas-veszekedest-produkaltak.htmlKrisztián hazugságvizsgálatra küldené villabeli kedvesét, Vivient. Arra kíváncsi, vajon a lány szerelmes-e belé, és volt-e valami közte Csokival. Enne kapcsán robbant ki a ValóVilág 9 történetének egyik legnagyobb veszekedése. TV + Sztárok--Johnny Depp forró csókot váltott egy szőke nővel: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181213-johnny-depp-forro-csokolt-valtott-egy-szoke-novel.htmlJohnny Deppről nemrég felkerült egy olyan fotó az internetre, amelyen egy szőke nővel csókolózik. TV + Sztárok--Erdei Zsolt meg akarta védeni a családját a botránytólhttp://www.life.hu/sztarok/20181213-erdei-zsolt-meg-akarta-vedeni-csaladjat-a-botranytol.htmlNehéz időszakon van túl Erdei Zsolt. Az ökölvívó-szövetségben kialakult botránytól igyekezett megvédeni a családját. TV + SztárokOrigoSzexi fotót posztolt a Jóban Rosszban sztárja, Végh Judithttp://www.life.hu/sztarok/20181213-szexi-fotot-posztolt-a-joban-rosszban-sztarja-vegh-judit.htmlSzexi fotót posztolt magáról a Jóban Rosszban színésznője, Végh Judit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.