Buckingham-palota II. Erzsébet brit királynő Katalin hercegné autóvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi felvétel készült Katalin hercegnéről: autóvezetés közben kapták le.

Katalin hercegné olyat tett, amire az alattvalók egyáltalán nem számítottak: autót vezetett. A királyi család tagjai rendszerint sofőrrel utazgatnak, így érthető, hogy a minap igencsak kikerekedett a rajongók szeme, amikor meglátták Vilmos herceg feleségét a volán mögött, aki épp II. Erzsébethez igyekezett a Buckingham-palotába.

A nem mindennapi pillanatokról videó is készült, íme!

Keanu Reeves és Jessica Alba is látott már szellemethttp://www.life.hu/sztarok/20181213-keanu-reeves-es-jessica-alba-is-latott-mar-szellemet.htmlSokan hátborzongató, félelmetes élményként mesélnek egy-egy ilyen találkozásról, mások elfogadják a szellemek létezését, sőt, szívesen osztoznak velük az otthonukon. A sztárok között is van, aki így, van, aki úgy viszonyul a hívatlan látogatóhoz. Az biztos, hogy a nők sokkal nyitottabbak és fogékonyabbak a természetfeletti jelenségek befogadására, vagy a férfiak egyszerűen csak nem merik bevallani. Csupán egyetlen macsó sztár vállalta be, hogy elárulja, valójában ő is látott szellemet gyerekkorában. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: eldöntötték a lakók, hogy Krisztiánt vagy Adrit támogatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20181214-valovilag-9-eldontottek-a-lakok-hogy-krisztiant-vagy-adrit-tamogatjak.htmlPárbajra készül a ValóVilág 9 villájában Krisztián és Adri. A többi villalakónak pedig választania kellett, hogy kit támogatnak. Két táborra szakadtak. TV + Sztárok--Ördög Nóra szexi fotót posztolt magárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181214-ordog-nora-szexi-fotot-posztolt-magarol.htmlRitkán készül ennyire szexi fotó Ördög Nóráról, mint amilyet nemrég tett közzé a csinos műsorvezető közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoJohnny Depp forró csókot váltott egy szőke nővel: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181213-johnny-depp-forro-csokolt-valtott-egy-szoke-novel.htmlJohnny Deppről nemrég felkerült egy olyan fotó az internetre, amelyen egy szőke nővel csókolózik. TV + Sztárok--Nacsa Olivér és felesége is Strasbourgban volt a lövöldözéskorhttp://www.life.hu/sztarok/20181213-nacsa-oliver-es-felesege-is-strasbourgban-volt-a-lovoldozeskor.htmlEgy étteremben ülve hallotta a strasbourgi lövöldözés hírét Nacsa Olivér és felesége, Somossy Barbara. Néhány órával korábban még ők is a helyszínen sétálgattak. TV + SztárokOrigoIstenes Bencét támadják a kommentelők azért, mert együtt fürdik a fiávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181213-istenes-bencet-tamadjak-a-kommentelok-azert-mert-egyutt-furdik-fiaval.htmlIstenes Bence egy olyan fotót töltött fel a közösségi oldalára, amely miatt most nagyon sokan támadják. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.